MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [ODBANOWANIE] Bezpodstawny ban.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Fantop11
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem bezpodstawnie zbanowany.
Tutaj odnoszę się do dwóch paragrafów regulaminu na którym zostałem zdegradowany.
§1 Ogólne zasady panujące na serwerze

1.Niniejszy regulamin określa podstawowe prawa panujące na wszystkich serwerach craftboard.pl.
Działałem na szkodę serwerów CraftBoard, więc jaki ma to związek z MineSerwer ?
Grając sobie z kolegą na trybie SkyWars, napisałem do [KalisPro] cytuję ,,Co bany bez powodu dajesz na ts?'' po 3 sekundach otrzymałem oto takiego bana https://zapodaj.net/83774ac2d8e84.png.html .
Wydawałem na ten serwer wiele pieniędzy na innych trybach, mam to stracić przez to, że jakiś administrator myśli, że jest takim kozakiem i wszystko mu wolno ?
Serwer: MineSerwer.pl
A jaki hosting, czy cuś takiego ma Mineserwer? Big Grin
Cytat:Działałem na szkodę serwerów CraftBoard, więc jaki ma to związek z MineSerwer ?
Ogólnie nazwa serwerowni Banana nazywa się Serwery CraftBoard ( Do nich wliczają się wszystkie craftboardy, craftservery, oraz najnowsze serwery RoleCraft, MineSerwer, RoyalCraft, MineCraftowo i MineFox.

Zresztą bany bez powodu się nie dostaje, musiałes wkurzyć Kalisa swoim zachowaniem na serwerze.
Najlepiej poczekać na Kalisa jak on się wypowie on wie najlepiej jak to było i dlaczego dostał bana teraz cierpliwie czekać
@UP
Poczekać, jak jego na forum nie było od Bożego Ciała Wink
Jesli to co napisal jest prawda to Kalis rzeczywiście bez powodu zanowal go
Kiedyś banan wysyłał to ma chatcie, zapisałam sobie to.
http://imgur.com/8lRivYf
Za to dostałeś bana. Na tym zdjęciu mowa o grozbach ddosów na serwery.
Jeszcze mogę poszukać screena maila jak piszesz z przeprosinami Wink
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie