MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dalsze problemy z różdżka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie to znowu ja i mam problem różdżki które zostały naprawione nadal nie mogą zostać naprawione. Podejrzewam że zmieni liście tylko otrzymywane różdżki ale osoby które kupiły różdżki wcześniej nadal mają z tym problem proszę o dodanie npc w którym będzie można wymienić tą złą różdżke na normalną Smile

W eq mam podmuch z regeneracją energi 3/s ( a powinno być 5/s ) oraz smoczy władca z regeneracją energi 5/s (a powinno być 10/s). Sory ze tak spamie ale wydałem na to 330 000 $, a to nie jest mało
Amulet co 9s a pisze ze 5s
daj screena, sprawdzilem mineserwer i wszystko jest poprawnie, tak czy inaczej i tak wprowadze komende na naprawe rozdzek na dniach z autoamtu bez biegania do npc Smile

no ale pokaż co tu jest nie tak to również to naprawie.
Przekazuje screeny obu różdżek w moim eq oraz w wymianie u NPC.
Miałem chyba tez tak amulet jak kupilem działał co 9 s i jak go wymieniłem/naprawiłem to dzisiałał co 7 s
Widocznie masz te stare rozdzki, ale spoko będzie komenda przed wekkendem dodana to sobie naprawisz nią Smile pozniej bedziesz mogl albo komenda albo u npc Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie