MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Hasło...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
A więc tak. Sytuacja wygląda następująco.

Nie mam dostępu do konta.
Dlaczego?
Zapomniałam hasła.
Masz e-mail?
Mam tam dodany na 100%, jednak gdy próbuje wejść na konto pisze /email recovery [e-mail swój] i wyskakuje mi ZAREJESTROWANO ZBYT WIELE KONT NA TYM SERWERZE ( coś takiego) Jakim cudem? Tylko ja dodałam ten e-mail na jednym (tym) koncie.
Chyba,ze chodzi o konta, bez e-maili?

Mój Nick (na niedostepnym koncie): werkunia

[Paczalam na sposoby odzyskiwania kont]
Kupowałaś jakieś usługi? Vip itp.?
@Up nie :/
To nie ma za bardzo jak Ci pomóc..
@Topic - masz facebooka itp.? Spróbuj hasło do niego na serwerze. Ewentualnie hasło z forum wpisz Tongue
Jedynie co trzeba zrobić too pisać do Banana lub Snowa Sad tylko oni mogą Ci w tej sytuacji pomóc Smile
Co ma FaceBook do MineCrafta?
Grojczan - chodzi mi o hasło, może tego samego używać, co na serwer..
Werkunia wszystko się da Smile
Ja gdy zapominam to wchodzę w :
%appdata%>. minecraft>(tam poszperaj trochę, a powinnaś znaleźć rejestrację czatu, wtedy w rejestracji czatu znajdz linijkę w której jest twoje hasło) Teraz ci dokładnie nie powiem, ale rano może.... Jak wstanę , czemu nie(muszę odkurzyć komputer).
Właśnie jest też taki tyci
/a problem/sprawa. Mianowicie.
Sytuacja. Mam swój komputer. Gram jeszcze na swoim dostępnym koncie.I na wakacje wyjeżdżam do nolife'a kuzyna (sytuację wymyslam, ale jest na podstawie mojej sprawy) I gram U niego w mc na swoim koncie. I też zmieniam hasło, bo nieraz jest sesja logowania.
Czy skoro na innym kompie zmienilam haslo to czy chat/to zapisze sie na moim kompie?
@Werkunia tak, możesz usunąć linijkę z twoimi danymi logowania bo wszystko jest zapiaane w notatniku.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie