Prosiłbym o dodanie możliwości enchantowania przez tabliczki na Survivalu.
Wiem, iż jest taka możliwość na innnych serwerach i naprawdę ułatwiłaby rozgrywkę (lub sprawiłaby mniejszą frustrację graczy z Excaliburem).
Samo enchantowanie nie powinno być łatwe, dlatego byłby on wpierw np. na ostrość I za 2k, poziom II za 4k itd.
Dobrym pomysłem jest także możliwość cofania enchantu za połowę jego ceny (znaczy się gracz daje pieniądze na un-enchant).
Z tym un-enchantem nie przesadzajmy, ale to też jest nie głupi pomysł! Tak to se Excalibur na ostrość 1 robię, bo mi jakiś "smite" wyskoczy. Tylko proszę, aby te enchanty były w drewno drogie, bo tak, to w grze by były za potężni gracze.
No słyszałem cos mi o tym gadałes na ts tylko
1. Enchantowanie np sharpnes 1 potem 2 potem itd a tylko na jednym np mieczu powiedzmy
Mam 2 exculibary niezenchantowane i nazbierałem 100k zeby je sobie zenchantować zenchantowałem sobie 1 na sarpnes 5 a 2 też bede musiał tak po kolei enchantować 1 2 3 4 5 ?
2. Sprzydało by sie to bo wiem co to robienie diax prot 4 za pomocą książek koszmar ;_;
Jestem na tak

Za duze ulatwienie ale.. to wkoncu surviwal...
NIe oelcam gdyz ludzie by sobie exa tak enchantowali..
Nooooo... Młody, przekonałeś mnie. Ten enchant tabliczkami nie jest dobrym pomysłem...
Tylko że ja właśnie po to proponowałem

Dlatego też ceny powinny być wysokie.
Tabliczki z enchantami zniszczyły by cały system gry.
W takiej sytuacji set z Vipa bylby nie wart zlamanego grosza gdyz kazdy latal by z set 4/3.
Wyobrazcie sobie przedmioty legendarne. Np. Ludzie ulepszali by Demo na niezniszczalnosc plus powolne opadanie.
Nie wspomne o Excaliburze ktory ludzie ulepszali by Exa 5/3/3/2/2. A chwilowo ma go chyba z 3 osoby w tym ja. Wiec nie chcialbym aby praca i trud wlozona w jego ulepszenie bylaby do kupienia nawet za wysoka cene.
Kopalnia stracila by duzo ludzi gdyz 60% kopie tam tylko dla lvl'a, a po co komu lvl gdyz kupisz za hajs. A po co komu kopalnia gdyz na SG zarobisz lepiej i szybciej ?
Ludzie zaczeli by podrabiac smocza wlocznie enchantujac ja tabliczkami.
Jestem na nie.