19-June-2016, 04:46:41
Normal Fakts.
1. Nikt ze mną w klasie nie zadziera.
2. Mam babcie, która mieszka na wsi.
3. Ma ona zwierzęta: dużo królików (2 duże i reszta maluszki), kotkę i małego kotka, kury, 2 koguty i psa.
4. Ale może Was to nie obchodzi.
5. To nie musicie czytać tych faktów.
6. W przyszłym życiu chcę być aktorką lub informatykiem
7. Interesuje mnie programowanie
8. Będę w gimnazjum
9. W szkole jestem (z dziewczyn i 95% chłopców, znaczy chłopców umiem okiwac) najlepsza w nożnej (Nie, ze się przechwalam
)
10. Przeze mnie drużyna dziewcząt zajęła 3 miejsce w organizowanych przez naszego wuefiste zawodach (w tamtym roku przegrali wszystkie mecze, bo byłam chora) (i tu też się nie przechwalam xD)
11. Na wf gram z chłopakami w nogę. Nie,nie gram z dziewczynami w to co grają (palant najczesciej)
12. Dużo ludzi mi zazdrości.
13. Lubię grać w chowanego.
14. Biorę udział w zawodach
15. Nie lubiem chodzić w spodnicach i sukienkach
16. Ostatni tyg w szkole zostal mi
17. No i tyle
18. I jeszcze jestem najlepsza w orto
1. Nikt ze mną w klasie nie zadziera.
2. Mam babcie, która mieszka na wsi.
3. Ma ona zwierzęta: dużo królików (2 duże i reszta maluszki), kotkę i małego kotka, kury, 2 koguty i psa.
4. Ale może Was to nie obchodzi.
5. To nie musicie czytać tych faktów.
6. W przyszłym życiu chcę być aktorką lub informatykiem
7. Interesuje mnie programowanie
8. Będę w gimnazjum
9. W szkole jestem (z dziewczyn i 95% chłopców, znaczy chłopców umiem okiwac) najlepsza w nożnej (Nie, ze się przechwalam

10. Przeze mnie drużyna dziewcząt zajęła 3 miejsce w organizowanych przez naszego wuefiste zawodach (w tamtym roku przegrali wszystkie mecze, bo byłam chora) (i tu też się nie przechwalam xD)
11. Na wf gram z chłopakami w nogę. Nie,nie gram z dziewczynami w to co grają (palant najczesciej)
12. Dużo ludzi mi zazdrości.
13. Lubię grać w chowanego.
14. Biorę udział w zawodach
15. Nie lubiem chodzić w spodnicach i sukienkach

16. Ostatni tyg w szkole zostal mi
17. No i tyle
18. I jeszcze jestem najlepsza w orto