MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa edycja mineserwer survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Siemano , chciałbym nową edycję na mineserwer survival , ponieważ gra tam już bardzo mało graczy a ceny boskich przedmiotów drastycznie spadły, ponieważ prawie każdy już coś ma . Według mnie nowa edycja przyciągnęła by spore grono nowych graczy jak i stałych bywalców , oraz reklamę tego to trybu . Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy , pozdrawiam Wink
Jestem za nową edycją, powody takie jak w poście.
Można by było też dodać nową mapę, lub ją odświeżyć.
Jak dla mnie przydała by się nowa edycja, ta już trochę jest, co najmniej pół roku. Gracze też się mnie pytają kiedy nowa edycja, zaraz będą wakacje to idealnie by było, wszyscy by mieli równe szanse.
Jak najbardzej na Tak
tylko żeby tym razem był survival a nie przekombinowany rpg jak Easy HC
Jestem za aby była nowa edycja , chyba tak z pół roku nie było nowę Edycji
Jak najbardziej na TAK
Pomysł fajny ale nie wszystko od razu ludzie ;p przecież nie da się robić dobrych nowych edycji co 3 tyg. Plus kto zrobi mapkę ? kto będzie robił inne sprawy ? zachcianko można mieć ale zapracować trzeba na nie
Howster o czym ty mówisz, skoro edycja była co najmniej pół roku temu.
eh kornelka edycja survival była pół roku temu ale nie dawno była nowa edycja easy hc nowy tryb i jakieś 4 może 5 tyg skyblock
Kiedyś trzeba zrobić nową edycje. Tak naprawdę na sv nie trzeba praktycznie nic zrobić wystarczy dać nową mape z limitem odległości i wystarczy. Wszystko co powinno się znaleźć na serwerze zostało dodane wcześniej, a wrzucenie nowej mapy nie jest chyba zbyt dużym wysiłkiem, prawda?
Wròciło by troche graczy,jestem na tak!
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie