MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zarabianie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Były już wątki na ten temat ale odpowiedzi nie widziałem dobrej na ten temat ....

Zabijasz warlorda 11.0 $
Zabijasz maga wojennego 2.0 $
Im wyższe ekspowisko i trudniejsze potwory tym wyższe powinno być wynagrodzenie w postaci $.
Jestem na NIE!
Był o tym watek i ironhide napisał litanie powodów dla których tak nie powinno być.
Okej nie chce potworów po których drop kasy będzie 50 $ jak pisał ironhide ale chce chociaz 10 - 15 $ max a zresztą może byc taki sam jak na warlordach czyli 11.0 $ ale nie 2.0 $
Ostatnio dużo na forum narzekasz Wink
Kilka miesięcy później, expowisko 135, drop kasy: 200$
MokrySuchar l zarabianie
Dlaczego tylko 200$ ?! Nawet tyraela nie kupie
Z magów wojennych dropi skała z marssni jest cenna więc musi być jakaś równowaga
Ale nie tylko ja również inni gracze narzekają na małą ilość kasy poczytaj se wątki ...
Ja nawet czasami zdobywam około 25$ za maga wojennego, więc nie ma potrzeby na tym expowisku czegokolwiek zmieniać. 2$ też może od czasu do czasu wylecieć, ale ile tam wyleci kasy to bardziej zależy od szczęścia.
Jak chcesz zarobić, to exp na Tytanach! Jest tam bardzo duży drop kasy!
Poza tym nie trzeba za wiele zmieniać!
Myślę że jest dobrze tak jak jest teraz!
Nie tobie o tym decydować, wyższe expowisko nie oznacza trudniejszych potwórow, na jednym jest exp na innych drop na jeszcze innych łatwość ich zabijania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie