Podobno Szybkibanan chce dodać młot do gry. Mam narazie takie pomysły na niego.
Młot ten będzie miał 2 ataki.
1.Można go używać co 1-3 sekundy polega na zamianie kierunku chodzenia np. Idziemy do przodu to gracz idzie do tyłu i tak na 5 sekund.
2.Można go używać co 20 sekund polega na tym że wszyscy przeciwnicy (potwory) zostają odrzuceni na 20 kratek. A wojownicy tylko na 5.Jego zasięg to 8 kratek.
Nazwy oraz cene niech poda administracja.
Mam nadzieje że zostanie wprowadzowny.
Ten kierunek chodzi mi oto że ktoś ma do przodu klawisz W a jak go naciska zamiast iść do przodu to idzie do tyłu.
Nieuda się to 8 kratek tylko max 4 kratki a reszta spoko
Moze by zamiast chodzenia byłby Trzask który by ,,przygniatal'' wroga
A jak go zrobisz i ile hp odbierać będzie?
Z tym chodzeniem to do bani.
Ale... Ten odrzut to calkiem dobry pomysl lecz musialby tez zadawac jakies obrazenia. Jezeli ma byc jakies wyrownanie. Mlot moglby tez byc pod bronia tzn. Ze uzywana tylko do okreslonego celu. Jak np. Na Klepach sa 2 miecze: jeden do bicia drugi do knockania tak tutaj mlot moglby pozostac tylko do odrzutu.
Taki mlot moglby obronic swiatynie przed masowym atakiem potworow.
Na dodatek byloby to dobre urozmaicenie.
Mlot moglby dawac takze kazdemu odrzuconemu slepote na 3 sec. Wtedy bylaby jazda.
Zamiast tego chodzenia to może wyskok na 5 kratek co 10 sekund?
(05-January-2015 23:06:38)Nakokszony napisał(a): [ -> ]Moze by zamiast chodzenia byłby Trzask który by ,,przygniatal'' wroga
Chodzi ci o takiego Mjlonira? ( Młot Thora ) A w sumie twój pomysł nawet niezły
Wiecie co taki młotek co odrzuca nie jest niczym nowym w minecraft bo w wersji 1.6.2 powstał mod balkon weapon i tam są takie warhammery(młoty bojowe) które też jak przytrzyma się prawy przycisk przez 2-3 sekundy i potem się go puści to taki młotek odrzuci i zada obrażenia przeciwnikowi więc ten młot to nic nowego po prostu przeniesiecie tą broń (jako tekstura czegoś) na tą wersję i tyle chociaż ja sobie myślę że zamiast tego trzasku by atakował uderzonego błyskawicą

Nie potrzebne mi sugestie, mam juz swoj wlasny plan od samego poczatku, mlot bedzie mial 2 ataki jeden to atak blyskawic i bedzie on bardzomwydajny mozna nim zatakowac bez problemu pare osob na raz a drugi to rzut mlotem ktory do nas wroci jak bumerang

postaram sie jutro skonczyc
Juz zaczeły sie prace nad mlotem bo widac jak zombie zamiast siekiery trzyma mlot