MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proponuje aby zamiast parkuru na Kenjim i DonPedro była zwykła ścieżka albo pułapka jak na Dragonie. Jeśli ktoś czyta ten wątek i ma napisać "To by było za łatwe" albo "To bez sensu" itp. Niech w ogóle nie pisze tylko pomyśli jaki trudny ten parkur dla tych, co go nie umią.
Parkour DonPedro, trudny ? dobre sobie, ale, że nie wiem gdzie kejni to się nie wypowiem (jeśli tam gdzie kolumbijczycy to jestem za)
(15-June-2016 15:52:56)GeneralOrzeszek napisał(a): [ -> ]Parkour DonPedro, trudny ? dobre sobie, ale, że nie wiem gdzie kejni to się nie wypowiem (jeśli tam gdzie kolumbijczycy to jestem za)

tak i tak
Jeżeli to coś do DonPedro jest parkourem, to mówcie mi Anna Maria Wesołowska ... Do Kenjiego jest stosunkowo łatwy parkour, jeżeli ktoś nie umie parkoura, to niech pomaga sobie shogunem albo deaglem. Banan na pewno napisze: Nie będę zmieniać czegoś, jeżeli tylko tobie to nie pasuje. Zostawiam opinie na ten temat graczom.
Ten parkour wcale nie jest taki trudny Smile

Pozatym na ms, mf itp. są servery parkour na których możesz potrenować Big Grin
Jak nie radzisz sobie z parkorem składającym się z 7 skoków to wróć na creativa. Żadnych zmian w tym zakresie nie będzie. Ręce opadają jak takie tematy się czyta, najlepiej jakby jeszcze w skrzynkach na mieście psg i bazooki wypadały....
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie