14-June-2016, 21:32:03
Witam!
Postanowiłem napisać sobie opowiadanie, ponieważ się nudzę etc. etc.
Pisze na telefonie jakby coś bo taka śmieszna historia, że... nie ważne
---------------------
Historia będzie się działa w trakcie Ratcheta i Clanka 2. Jeśli ktoś nie zna gry, niech napiszę w Internecie, a wyskoczy mu pieldyriart stron.
Wzór:
Imie:
Bronie (Max. 2 [Tylko nie takie OP jak R.Y.N.O]):
Strona:
Rasa:
Historia postaci:
Dobra strona:
-Ja-Ratchet
Zła strona:
---------------
Moje podanie:
Imie: Ratchet
Gadgety: Harpun
Bronie: Launcer, MiniNuke
Strona: dobra
Rasa: Lombax
Historia postaci: Ratchet jako dziecko został wysłany w kosmos, ponieważ jego planeta została brutalnie najechana i zniszczona. Jest prawdopodobnie ostatnim Lombaxem w tym wymiarze. Wiódł sobie spokojne życie na planecie Veldin, do czasu aż nie zjawił się Clank. Razem pokonali Prezesa Dreka i stali się bohaterami, czekajacymi na kolejną przygodę.
Pisze to bo aktualnie przechodzę R&C 2 i strasznie mi się chciało takie coś napisać!
Postanowiłem napisać sobie opowiadanie, ponieważ się nudzę etc. etc.
Pisze na telefonie jakby coś bo taka śmieszna historia, że... nie ważne
---------------------
Historia będzie się działa w trakcie Ratcheta i Clanka 2. Jeśli ktoś nie zna gry, niech napiszę w Internecie, a wyskoczy mu pieldyriart stron.
Wzór:
Imie:
Bronie (Max. 2 [Tylko nie takie OP jak R.Y.N.O]):
Strona:
Rasa:
Historia postaci:
Dobra strona:
-Ja-Ratchet
Zła strona:
---------------
Moje podanie:
Imie: Ratchet
Gadgety: Harpun
Bronie: Launcer, MiniNuke
Strona: dobra
Rasa: Lombax
Historia postaci: Ratchet jako dziecko został wysłany w kosmos, ponieważ jego planeta została brutalnie najechana i zniszczona. Jest prawdopodobnie ostatnim Lombaxem w tym wymiarze. Wiódł sobie spokojne życie na planecie Veldin, do czasu aż nie zjawił się Clank. Razem pokonali Prezesa Dreka i stali się bohaterami, czekajacymi na kolejną przygodę.
Pisze to bo aktualnie przechodzę R&C 2 i strasznie mi się chciało takie coś napisać!