Mam taką propozycje.Otóż to na wd niekiedy jest reset killi więc pomyślałem ,że może bysmy zrobili reset killi na wakacje.Będzie wtedy duża rywalizacja myśle ,że po wakacjach byśmy nagrodzili 3pierwsze miejsca np. darmową klase.Myśle ,że wam sie podoba i rozpatrzycie moją prośbe.
Swieżo byl reset kili.
Wątek bez sensu.
Jakby resetowano tope co chwile to na pewno by ludzie przestali sie o nia starac.
Mysl potem pisz.
Ja chce tylko na wakacje to zrobic a nie.
Darmowa klasa ? czy ty myślisz że jak ktoś nabije w wakacje z 10-15k kili to nie będzie miał na all klasy? ]
Tak jak już proponowałem reset co miesiąc i ktoś dodał propozycję aby przed nikiem pojawiła się informacja że dana osoba zajęła miejsce od 1 do 5
Gra z resetem killi = Bójda
Gracze na 1 resecie tak się kłócili
Ty chcesz ponownie RESET?
Już od dawna nie gram na WD, bo mi się znudziło. Co to za gra w której każdy bije się o kille? Racja jest topka i każdy chce w niej być, ale co mu to da? Będzie lepszy? Będzie bardziej szanowany? Właśnie nic. Po co tak szybko restart? Upadłeś na głowę manilax?
@Temat: Żadnego restartu z pewnością nie będzie! Po co restart, gdy takowy niedawno się pojawił? Jak dla mnie wątek do kosza!
Reset niedawno już był, kolejny nie potrzebny
manilax no no nie trzeba restartu kili ale dobry pomysł żeby zrobić dla 1 2 3 miejsca jakas darmowa klatę dla której zwykły gracz nie będzie miał dostępy i nie będzie ona nigdy dodana . Grzesiek tez dobry ma pomysl żeby od 1 2 3 4 5 miejsca zrobić przed Nickiem 1 2 3 4 5 :C
Demonik w tym tygodniu byłeś na mineserwer na wd

@UP: Po 1 piszesz nie do tematu, po 2. Wczoraj zagrałem 1 arenę, a dziś 3 od godzinny 10:00 do 13:00 i poszłem na MineCraftowo. Sory, że też piszę nie do tematu. Jak coś już się wypowiedziałem