MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pies na GTA? Mój pomysł!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,

Od niedawna rozmyślałem nad tym czego brakuje w wersji Minecraft GTA, w porównaniu z oryginalną wersją tej gry i znalazłem. Ten kto grał w Grand Theft Auto widział zapewne psy włóczące się po mieście. Pomyślałem, że mógłby być to fajny dodatek mający urozmaicić rozgrywkę, jak i ją nieco rozwinąć. Zrobiłem więc teksturę psa wyglądającego jak ten z oryginalnej gry. Gdy go uderzymy, wystawia zęby. Póki co nie mam pomysłu na questa bądź przeznaczenia tego moba, jednak myślę, iż ktoś z was będzie miał pomysł na funkcję jaką mógłby pełnić. To wszystko z mojej strony. ScreenShoty tekstury w załączniku.

Na jednym obrazie pies z oryginalnej wersji GTA, natomiast na pozostałych moja własna tekstura w wersji Minecraft.
Dobry pomysł, jak dla mnie.
Fajny pomysł. Może urozmaicić rozgrywkę tak by można było psa kupić za np. 50 dolarów? Chronił by gracza ale byłby naturalnie dużo słabszy niż ochroniarz. Smile Rzecz prosta do zrobienia a ucieszy.
Nie twój bo był już wałkowany wielokrotnie zarówno w odcinkach jak i komentarzach. Tongue

a konkretnie była mowa o psach policyjnych i takie pewnie w przyszłości się pojawią.
(14-June-2016 13:39:43)Admin napisał(a): [ -> ]Nie twój bo był już wałkowany wielokrotnie zarówno w odcinkach jak i komentarzach. Tongue

a konkretnie była mowa o psach policyjnych i takie pewnie w przyszłości się pojawią.

Oczywiście wiem. Widziałem jak inni pisali o psach. Jednak nikt nie starał się go realizować. Dawał propozycję i tyle. Natomiast ja przygotowałem teksturę dla nowego moba, a nie napisałem "banan wprowadź psy policyjne".
Myślę, że bardziej pasowalyby do roli przybled, włóczących się po mieście, a gdyby ktoś ich zaatakował, to po prostu zrobiłby to samo!
Jak dla mnie ten pies jest mega sweet, więc jestem za x5 <333333333
Myślę, aby dodać te psy policyjne i dodać je do kilku banków Smile Textura już jest, więc tylko ustawić Atak/Obrone i HP psów. Oprócz tego, można zrobić jakiegoś questa, aby można było zdobyć takiego psa Smile Quest byłby u jakiegoś npc'ta w zoologicznym Big Grin Psy na zasadzie przybłęd też można by dodać.
Jestem na... Tak Smile PIESGI SA SWEET :'D
@Refresh
Mam nadzieję, że banan je doda
Byłoby Fajnie... gdyby kije baseballowe nie były teksturami kości... oswojenie takiego psa...
Stron: 1 2
Przekierowanie