14-June-2016, 05:55:23
Witam
Ostatnio grając z tygrysem dopatrzyłem się małego buga.
Otóż było to tak:
Kiedy zakupiłem sobie tygrysa gram sobie z nim i wszystko jest ok.
Musiałem sobie zrobić przerwę na 15-20 min (kolacja)
I po prostu za jednym z budynków kazałem stać tam mojemu tigerowi.
Ku mojemu zdziwieniu po moim powrocie już go nie było.
Nie wiedziałem o co chodzi ale dopiero po ponownym jego przywołaniu i grą z nim zrozumiałem dla czego go nie było.
Jak wiadomo na spawn jest non pvp i nie można się bić. Jednak jeżeli każe my stać naszemu ochroniarzowi wszyscy normalnie będą w stanie go bić
nie zależnie czy to spawn czy to działka czy mapa. Na szczęście posiadam działkę gdzie zabarykadowałem go xD
Proszę o poprawienie błędu źeby naszego ochroniarza w stanie spoczynku na spawnie i na działkach nikt nie był w stanie bić. (Ps: Gdy ochroniarz chodzi za nami
i nie każe my mu nigdzie stać wtedy wszystko jest w porządku)
Pozdrawiam
Ostatnio grając z tygrysem dopatrzyłem się małego buga.
Otóż było to tak:
Kiedy zakupiłem sobie tygrysa gram sobie z nim i wszystko jest ok.
Musiałem sobie zrobić przerwę na 15-20 min (kolacja)
I po prostu za jednym z budynków kazałem stać tam mojemu tigerowi.
Ku mojemu zdziwieniu po moim powrocie już go nie było.
Nie wiedziałem o co chodzi ale dopiero po ponownym jego przywołaniu i grą z nim zrozumiałem dla czego go nie było.
Jak wiadomo na spawn jest non pvp i nie można się bić. Jednak jeżeli każe my stać naszemu ochroniarzowi wszyscy normalnie będą w stanie go bić
nie zależnie czy to spawn czy to działka czy mapa. Na szczęście posiadam działkę gdzie zabarykadowałem go xD
Proszę o poprawienie błędu źeby naszego ochroniarza w stanie spoczynku na spawnie i na działkach nikt nie był w stanie bić. (Ps: Gdy ochroniarz chodzi za nami
i nie każe my mu nigdzie stać wtedy wszystko jest w porządku)
Pozdrawiam