MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zamiana Mikstury na Tabletki (Może ktoś się wykaże?)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hejka,
dziś mam sprawę dla Was,
dziś przysiedziałem i wprowadziłem wiele plakatów informacyjnych i ozdobnych na serwerach które uatrakcyjniają go.

Rozmyślałem również nad zmianą mikstur leczniczych na pewnego rodzaju antybiotyki/tabletki które będą leczyć graczy (znacznie bardziej pasuje do klimatu).

Ikona tego typu: http://icons.iconarchive.com/icons/giann...2-icon.png
byłaby idealna.

Ten kto ma chociaż podstawową wiedze na temat textur minecraft wie że nie można podmienic dowlnej potki na dowolną ikonę i podmienia się wyłącznie ich obrys (wszystkie potki maja ta sama texture tylko kolor jest zmienianie i kolor nie jest zmieniany poprzez textury texturepacka).

Potrzeba zapewne zmienić textury odpowiedzialne za:
potion_bottle_drinkable.png
potion_bottle_empty.png
potion_bottle_splash.png
potion_overlay.png

Jeśli ktoś kiedykolwiek podejmie się przygotowania nowych lepszych textur dla mikstur (zamiany ich na tabletki) niech przygotuje paczkę i w tym temacie wklei efekt jego pracy. Jeśli zostanie wykorzystana dostanie na serwerze pieniężny bonus w wysokości 3000$.

Ja na to już czasu tracić nie będę bo jest to tylko kosmetyka, a mam znacznie więcej pracy przy istotniejszych sprawach na serwerze.

ZAZNACZAM ŻE NIE CHODZI O ZWYKŁE ZNALEZIENIE OBRAZKA W NECIE I WYSŁANIE GO W TEMAT.... TYLKO PRZYGOTOWANIE DZIAŁAJĄCYCH TEXTUR KTÓRE ZASTĄPIĄ MIKSTURY NA TABLETKI.

Smile
Hmm jak bede mieć czas to zajme się tym, gdyz lubie zmieniać textury itemków. Postaram się jak najszybciej.
Zrobiłem już wiele tekstur dla mnie jak i na serwer. Wiem jak je się robi. A ponieważ jest to dla mnie niezła oferta już się za to biorę Big Grin
Witam,

Przygotowałem teksturki w postaci tabletek na mikstury. Siedziałem na tym dzisiaj jakieś 4 godz. Musiał dużo kombinować ze względu ciężką do podmienienia teksturę ale się udało. Różnica w kolorze różnych tabletek nie jest może kolosalna ale jednak jakaś jest. SS są z widoku serwera jak i ogólnego ekwipunku na trybie Creative. Znajdziesz je w załączniku.
Chętnie zrobię texturke tabletek zamiast pot. Możesz liczyć na moja pomoc
(13-June-2016 20:36:32)Walcownik napisał(a): [ -> ]Witam,

Przygotowałem teksturki w postaci tabletek na mikstury. Siedziałem na tym dzisiaj jakieś 4 godz. Musiał dużo kombinować ze względu ciężką do podmienienia teksturę ale się udało. Różnica w kolorze różnych tabletek nie jest może kolosalna ale jednak jakaś jest. SS są z widoku serwera jak i ogólnego ekwipunku na trybie Creative. Znajdziesz je w załączniku.

dobra robota, widać że wiesz o co chodzi, tylko wizualnie wyglądają tragicznie Confused w takiej formie sie nie nadaja, niech to jakoś wygląda
Ja zrobiłem już dla siebie mnóstwo textur i z chęcią przygotuję textury tabletek.

Proszę, kilka minut roboty i gotowe. Jeśli Admin uzna te textury wyślę je na email mineserwer.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=5A98
Pozdrawiam
(13-June-2016 21:14:18)Aberforth napisał(a): [ -> ]Ja zrobiłem już dla siebie mnóstwo textur i z chęcią przygotuję textury tabletek.

Proszę, kilka minut roboty i gotowe. Jeśli Admin uzna te textury wyślę je na email mineserwer.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=5A98
Pozdrawiam

Odwalone, perfekcyjne (Y), nareszcie dodamy trochę większego klimatu do GTA Big Grin
Kubixgame czemu ty się wypowiadasz jak jakiś właściciel to Admin decyduje a nie ty.
(14-June-2016 21:51:35)MrViix1337 napisał(a): [ -> ]Kubixgame czemu ty się wypowiadasz jak jakiś właściciel to Admin decyduje a nie ty.

Niby o co ci chodzi? Każdy ma swoje zdanie. Ta tekstura jest rzeczywiście ładnie dopracowana i daje dużo klimatu, więc nie widzę powodu, dla którego miałbyś się czegokolwiek czepiać. On tylko dał swoją opinię, a nie "zadecydował" o dodaniu itemu.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie