MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gangster i Gangi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jest pewien bug w koncie gangster i gangach. Mój przyjaciel Dinner ma swój własny gang, wszystko działało świetnie, jest najlepszym gangiem na serverze. Ale ostatnio skończył mu się gangster i nie może nikogo dodawać do gangu. Proszę o naprawienie tego błędu, i niech tylko gangster może używać komendy /gang stwórz (chyba taka komenda), a cała reszta komend dozwolona dla normalnych graczy.
Nie ma tu żadnego bugu, dodawać członków może tylko gangster. Gang nie zostaje rozwiązany nawet gdy vip się skończy, jednakże zwykły gracz nie ma uprawnień do tworzenia wojen czy sojuszy ani rekrutacji nowych członków.

Oczywiście można było dodać możliwość wyrzucania członków własnego gangu nawet gdy gangstera się już nie ma, tak więc taką funkcje też dodałem.
Ale chodzi mi oto, aby właściciel gangu mógł dodawać graczy, nawet jak sie skończy vip ;-;
@Up

Jaki problem? Banan powiedział jasno i wyraźnie, " dodawać członków może tylko gangster "
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie