MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Usunięcie pluginu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzien dobry!
Mam prośbę, czy można usunąc plugin na pokazuwanie ile komu zadaliśmy obrażen? Dlaczego? ten plugin dziala tylko na wersji 1.7, na 1.8 kiedy pokazuje nam się takie cos (jak bijemy moba / gracza i jak otrzymujemy obrazenia) to minecraft cały crashuje a tak sie nei da grać. W wersji 1.8 są nowe bloki których niestety nie mozna wykorzystac tylko dlatego ze musimy grac na 1.7 bo na 1.8 crashuje. Mam naszieje ze moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie Smile
PS. mówie o Mineserver o survivalu
O jakim serwerze mówisz? Bo na minefoxie takiego czegoś raczej nie ma, a na mineserwerze z tego co się orientuje to Survival jest tylko do wersji 1.7.6.
nie ma znaczenia o jakim trybie mówi skoro błąd leży po jego stronie, zmien lanchera na niezbugowanego/niecrashującego się i po problemie, nikt prócz Ciebie takich problemów nie ma.
(11-June-2016 08:03:14)Admin napisał(a): [ -> ]nie ma znaczenia o jakim trybie mówi skoro błąd leży po jego stronie, zmien lanchera na niezbugowanego/niecrashującego się i po problemie, nikt prócz Ciebie takich problemów nie ma.

Ale duzo osób mówi ze im crashuje na 1.8, moi znajomi co ze mna grali tak samo mówili a maja totalnie inny launcher. To jest wina pluginu. Prosze usuncie go bo i tak duzo on nie wnosi a jak teraz sie spytralem kto gra na 1.7 a kto na 1.8 to WSZYSCY powiedzieli ze na 1.7. 1.8 wprowadza kilka fajnych nowosci i mozna byloby je wykorzystac
Mi tam nic nie crashuje, nie rozumiem.
Moze tak, jaki masz launcher?
(11-June-2016 11:12:31)Kornelek napisał(a): [ -> ]Mi tam nic nie crashuje, nie rozumiem.
Moze tak, jaki masz launcher?

Na 1.8? Jak atakujesz moba lub ty jestes atakowany to pojawia ci sie ile zadales obrazen?
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie