MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: GTA - Prywatni Ochroniarze!!! BODYGUARDZI!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemanko mordy,

w dniu dzisiejszym przedstawiam wam projekt z którego jestem mega dumny i mam nadzieje że będzie on zapewniał niezastąpioną rozrywkę na serwerze GTA!

BODYGUARD, Najemnik, Ochroniarz - jakkolwiek byście nie chcieli ich nazwać są już dostępni na serwerze mineserwer oraz minefox - jest to niezwykła jednostka która będzie z Wami podążać i pomagać Wam rozwalać mafie, graczy, bossów oraz słuchać Waszych rozkazów.

Nie będę się rozpowiadał gdyż nagrałem na tą potrzebę specjalny odcinek w którym dokładnie opisuje każdy aspekt - dlatego proszę abyście się z nim zapoznali Smile

Miłej gry!

Pozdrawiam
SzybkiBanan
Bardzo fajna nowość Smile
Takie pytanie jeśli bym miał Tygrysa i bym się wylogował to ten ochroniarz by znikł?
Zarombiste!! Big Grin
PS: Przyłączam się do pytania UP
Super niedługo chyba kupie Big Grin
(10-June-2016 14:26:44)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Takie pytanie jeśli bym miał Tygrysa i bym się wylogował to ten ochroniarz by znikł?

wszystko zależy od sytuacji, jeśli ochroniarz byłby podczas walki to do końca walczyłby z tym kim walczył. Jeśli zginie to zginie i u bodyguarda można go odrodzić za 500$.

A jeśli wylogujecie się w miejscu gdzie nikt Was nie atakuje to nasz ochroniarz pozostanie tam gdzie go zostawiliśmy. Czyli np jak się wylogujemy w banku to on zostanie cały czas pod bankiem, gdy wrocicie do gry to możecie go albo spod banku odebrać (klikająć na nim prawym) albo przywołać u bodyguarda za 500$ Smile
(10-June-2016 16:07:45)Admin napisał(a): [ -> ]
(10-June-2016 14:26:44)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Takie pytanie jeśli bym miał Tygrysa i bym się wylogował to ten ochroniarz by znikł?

wszystko zależy od sytuacji, jeśli ochroniarz byłby podczas walki to do końca walczyłby z tym kim walczył. Jeśli zginie to zginie i u bodyguarda można go odrodzić za 500$.

A jeśli wylogujecie się w miejscu gdzie nikt Was nie atakuje to nasz ochroniarz pozostanie tam gdzie go zostawiliśmy. Czyli np jak się wylogujemy w banku to on zostanie cały czas pod bankiem, gdy wrocicie do gry to możecie go albo spod banku odebrać (klikająć na nim prawym) albo przywołać u bodyguarda za 500$ Smile
Czyli ochroniarz może tzw. expić hehe fajnie Smile
Dobra robota właścicielu! Oby tak dalej z nowościami Smile
Porównując starą edycję GTA do tej nowej, wszystko zmieniło się na lepsze.

Zresztą, to wszystko widać po ilości graczy którzy spędzają na GTA większość dnia. Wink
Widziałem filmik Big Grin Zapowiada się wojna gildi xD

Do Banana: http://mineserwer.pl/Temat-Propozycja-trade
Stron: 1 2
Przekierowanie