MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Legendarna broń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy też uważacie, że na trybie survival przydał by się jakiś łuk z potężnym enchantem? Wiecie, taki np. Moc XXV, Odrzut XX... Są tylko bronie do bicia, przydała by się taka do strzelania.
Jest cheat który automatycznie namierza graczy jak się strzela z łuku dlatego nie ma żadnej takiej broni
Ale jest także NoCheatPlus.
To za dużo nie pomoże minik kiedyś tez pisał wątek o legendarnym łuku ale zostało odrzucone przez to co na pisałem @up2
No, spoko, ale przecież jest też taki nodus, bo przecież widać na hg jak gracze sprinta używają na początek gry (pod nimi widać cząsteczki klocka na którym stoją). A poza aura jest, i broń ręczna też jest. Wg mnie łuk powinien być.
Jest cheat na automatyczne namierzanie...

Jest też kill aura ! Też namierza sama i gdzie tu widzicie sens jak jest cheat na łuk to i na miecz.

Według mnie powinien zostać dodany luk ale bez przesady z enchantami.
Wiem tesasz, enchanty za duże, ale łuk byłby fajny, nie? przydałby się...
Ludzie juz teraz boja boja sie wychodzic za linie.
To wyobrazcie sobie co sie stanie po dodaniu takiego luku...

Jezeli luk to i plugin ktory nie pozwala na ucieczke za linie podczas pvp.
A nie można tej lini jakoś zmienić? no wiecie, tak aby nie można było uciec, albo chociaż coś w szylu /warp pvp zrobić, czy coś, wiecie, tak jak na sky blocku
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie