MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Otchlan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, rzeczy z otchłani np klata jest dobra ale nie da się na nią dać np samo naprawy, wiem, że dodaje 5 hp lub 5 damage i gdyby były na niej zwoje obumierania lub inne takie to by była zamocna ale jakby się dało dać na nią tylko samonaprawe było by bardzo fajnie ponieważ gdy masz 2 zeczy z otchłani a 2 anielskie to poco ta samonaprawa Jak i tak coś się będzie psulo?
Sam sobie na to pytanie odpowiedziałeś:

" wiem, że dodaje 5 hp lub 5 damage i gdyby były na niej zwoje obumierania lub inne takie to by była zamocna "
Jak to nie da sie nalozyc samonaprawy?
Pierwsza rzecza ktora zrobilem po uzyskaniu tego eq to wlasnie nalozenie samonaprawy. Jaki jest z tym problem?
Ja nie moge pomoze ktos xd? z Administracji mogę dac klate i samonaprawe to sobie zobaczycie , ze sie nie da przynajmniej umnie.
Srwer:Mineserwer.pl
Moj nick z gry :wiktorian77
CZekam na odpowiedz
oczywiście że można, sam to zrobiłem ze swoją zbroją, jak masa innych graczy na serwerze, gdy spotkasz członka administracji, spytaj, a Ci to udowodni.

No chyba że używasz "zwoju naprawy" zamiast samonaprawy to nie ma w tym nic dziwnego.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie