MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : rej74
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana Ponieważ sprawa brzmi tak żę Policjant Groczjan miał podobnie Multi-Konto pod nazwą GroczjanJestPro Gdy zgłaszałem właśnie go jako cheatera Lecz nie miałem ss bo myślałem że Grocjan go sprawdzi czy coś (GrocjanJestPro) Groczjan nie odpisywał GroczjanJestPro potem Mnie wyzywał a na końcu napisałem że skarge mogę Napisać ale jak GroczjanJestPro Mnie wyzywal Groczjan nic z tym nie zrobił potem napisał że niby spamiłem..... (Oczywiscie nie spamiłem pisałem wiadomosc co kilka min/max 20/23 sek i nie wyzywałem I w dodatku Dostałem (CZASOWEGO) Log mi nie zajerestrował Chciałbym By Administracja Pomocnicy Rozwiązali tę sprawe i porozmawiali z tą NieOGARNIĘTĄ osobą (Przepraszam jak kogoś uraźiłem bądź Obraźiłem)

Serwer: Minefox.pl

--------------
Ps. nie chciałbym bana na forum z tej sprawy Proszę tylko zamknąć temat.
Masz bana na 1 godzine a nie na miesiąc. Radzę czytac z uwagą Smile
Co do tematu, to nie było moje multikonto. Widziałem jak zgłaszałeś że on ma cheaty, ale raz wystaczy napisać, ja to widzę a nie spamić na chacie. Potem ten gracz i tak dostał bana. A ty masz bana na 1 godzinę, nie na miesiąc, więc nie widzę powodu składania unbana i skargi na mnie. Wykonałem to, co do mnie należało. Ty zagroziłeś koncie GrojczanJestPro że dostanie bana, więc ja zaareagowałem i ciebie ukarałem. Potem zbanowałem to konto za cheaty / zmien nick. Myślę że wszystko wyjaśnione.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie