MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] pomoc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
drodzy admini mogę na serwerze mineserwer.pl registera bo ktoś się włamał na konto i nie mogę wejść bardzo proszę i o odrzyskanie itemuw czyli (vip) na serwerze na wojownicy kontra potwory emerald set /emerald miecz pioruna /miecz exp /exp ciasta /ciasto bardzo prosze :DDDD plis
Jeżeli posiadałeś vipa hasło zostanie ci zresetowane.
miałem 2 dni vipa D:::::: foh a hocisz te uprawnienia do miecz exp ciasto emerald zostanom?

dzienki kuba 42 ale ja nie wiem jaka tresc to była bo usunołmi brat 19 letni z powodu (zaduzo trac ito pamienci ) ale nie dało by sie inaczej bardzo prosze che odzyskac te konto bo ja naim miałem vipa 2 dni a to sie ciongneło z tydzien myslałem ze pomyliłem chasło ale ja wszystkie chasła wpisałem jakie znam i nic a tak ogulnie ja na wszystkih serwerah mineserwer mcpvp craftboard mam ten sam nik (xanimusx)
Hmm to już chyba nie odzyskasz chyba że kalis się zlituję i ci zmieni hasło i poda nowe tylko czekajmy na niego
Pisz na mineserwer@zarabiam.com w tresci wiadomosci podaj swoj nick, numer z jakiego wyslales sms, i dokladne date, nastepnie czekaj na nowe haslo
Xan konta chyba juz niebodzyskasz bo jak nie pamiętasz to troche lipa a kalis też jakąś wróżką nie jest i ci nie wyczyta tej wiadomości w myślach
ja nie znam dokładnych dat ale vipa dostałem 2 3 tygodnie przed swientami ./miecz kupiłem tak gdzesi 3 4 miesionce temu a ciasto i exp kupiłem 2 3 dni po dostaci fupa

Vipa Big GrinD
To napisz z taka informacja...
muj email to xanimusx@o2.pl a numer telefonu 514 813 907
Stron: 1 2
Przekierowanie