07-June-2016, 17:19:02
07-June-2016, 18:11:08
Podaj mi przykład chociaż 2 graczy którzy nie grają, albo powód dodania lvla? a expowiska do nich same się wyczarują?
07-June-2016, 18:16:13
Zbuduj expowiska to wtedy się pomyśli. 
Póki co i tak ponad 92% (szacuje) graczy nie ma ponad 60 levela.
Więc tym bardziej Szybki nie bedzie się za to brał. Wszystko w swoim czasie.

Póki co i tak ponad 92% (szacuje) graczy nie ma ponad 60 levela.
Więc tym bardziej Szybki nie bedzie się za to brał. Wszystko w swoim czasie.
07-June-2016, 18:45:15
@up
masz rację ja mam 27 lvl
daleko do 60
zbuduj expowiska i dopiero pisz wątek
masz rację ja mam 27 lvl
daleko do 60
zbuduj expowiska i dopiero pisz wątek
07-June-2016, 18:53:13
Ja tam nawet jeszcze różdżki nie mam!
A co do expowiska: Ja tam chciałbym takie, na którym byłyby słabe potworki i słabe przedmioty, a można sobie podexpic, zamiast znowu walczyć z kozakami!
Oczywiście przedmioty też byłyby słabe
A co do expowiska: Ja tam chciałbym takie, na którym byłyby słabe potworki i słabe przedmioty, a można sobie podexpic, zamiast znowu walczyć z kozakami!
Oczywiście przedmioty też byłyby słabe

07-June-2016, 21:15:50
Gdzieś mi się obiło o uszy: "Masz pomysł? Realizuj!". Jeśli chcesz nowe lvl'e to zbuduj mapę, zpluginuj, dodaj nazwę i moby jakie będam tam występować i daj download, a Banan z całą pewnością przejrzy twój pomysł.
07-June-2016, 21:56:07
zpluginuj? ;p
ale wy teksty wymyślacie ;p
Nowych expowisk (leveli) jeszcze na 100% nie będzie z powodów oczywistych, większość z RPG to po prostu ci co rozwijają dopiero swą postać intensywniej niż ci lepsi, dlatego żeby to odpowiednio dopasować najpierw trzeba dać im czasu trochę.
Przyjdzie pora - nowości będą, tyle że silne, bo 70 lvl + to już wysokopoziomowa postać i szczerze nawet mnie zastanawiało kiedy bronie z typu siekierek się pojawią na tym trybie bo ponoć miały być, od czasów zapowiedzi RPG były przygotowane ale tak naprawdę ich jeszcze nie ma.
Obecnie najwięcej myślenia Bananowego to głównie Questy bo nic innego nie przychodzi póki co do głowy a gracze też nie mają wybitnie mocno dużych leveli
Łączę się w nadziei, że kiedyś powstaną owe nowości, lecz póki co trzeba poczekać
ale wy teksty wymyślacie ;p
Nowych expowisk (leveli) jeszcze na 100% nie będzie z powodów oczywistych, większość z RPG to po prostu ci co rozwijają dopiero swą postać intensywniej niż ci lepsi, dlatego żeby to odpowiednio dopasować najpierw trzeba dać im czasu trochę.
Przyjdzie pora - nowości będą, tyle że silne, bo 70 lvl + to już wysokopoziomowa postać i szczerze nawet mnie zastanawiało kiedy bronie z typu siekierek się pojawią na tym trybie bo ponoć miały być, od czasów zapowiedzi RPG były przygotowane ale tak naprawdę ich jeszcze nie ma.
Obecnie najwięcej myślenia Bananowego to głównie Questy bo nic innego nie przychodzi póki co do głowy a gracze też nie mają wybitnie mocno dużych leveli

Łączę się w nadziei, że kiedyś powstaną owe nowości, lecz póki co trzeba poczekać

08-June-2016, 13:21:13
wiara w ludzi mi spada gdy widze takie watki, podczas gdy w kazdym tygodniu wprowadzam tam jakies nowosci i dodatki...
08-June-2016, 13:21:16
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.