MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [GŁOSOWANIE] Znowu inna gra (DAM DAM DAM)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Chciałabym byśmy spotkali się w innej grze niż mc.
(Ale o czym ty mówisz? Znowu mamy zakładać konta do innych gier? To trochę nudne, nie uważasz? Przecież całkiem niedawno był taki sam wątek).
Tak znowu taki wątek i po to robię głosowanie na temat jaką grę chcecie. Nie będę Wam narzucać nic, bo 1/4 może być zainteresowana (albo nikt), a pozostałym się to nie podoba
Oczywiście, po rozstrzygnięciu głosowania grę opiszę i będę się starać stworzyć kanał.
Ankieta trwa 10 dni

Zapraszam do oddania głosu.

Macie nutę https://m.youtube.com/watch?v=Dg6HQ8RlPGQ
No ale po co to ?
Jak byłby ktoś na tyle ogarnięty to moglibyście się zorganizować i pójść na jakiś kanał na Ts a nie tworzyć ankiete.
Zresztą i tak połowa z tych gier ma swoje kanały na TS.
Cytat:po rozstrzygnięciu głosowania grę opiszę

Bo ktoś jest ułomny ? Jak głosuje to oznacza ze ogarnia gre i chce w nią zagrać w ludźmi.
@Up jeżeli ktoś jest początkujący i gra mu się z zewnątrz spodobała to potrzebuje czasu do ogarniecia,a trochę ciekawostek nikomu nie zaszkodzi
@up jak ktoś nie ogrania to od czegoś Google i YouTube jest.
Najlepsza byłaby gra nie do pobierania.. Taka na internecie..
Np. The pride of tearn, czy coś w tym stylu..
@Up Prison Wars
Według mnie nie ma to sensu zaproponowałem kiedyś grę byli chętni a jak przyszło co do czego nikt się nie zjawił
W mojej opini jest wiele ciekawszych gier niż podane. Przykładowo "Drakensang Online" moim zdaniem powala na kolana wiele gier, które trzeba pobierać. Natomiast z tych podanych, to nic szczególnie mnie nie zachęca.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie