MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Aktualizacja Wojownicy Dusz - Bossy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemaneczko,

jak doskonale wiecie WD jest dosyć wyważonym trybem w którym ciężko było o jakieś większe zmiany niż mapy czy ulepszanie/nerfowanie przedmiotów.
Jednakże w dniu dzisiejszym przygotowałem dla Was specjalną propozycję którą niebawem przedstawię na filmie.

Wprowadziłem testowo możliwość pojawienia się BOSSÓW w 3 turze podczas kopania diaxów - bossy są niebywale umiejętne, dodałem im masę skilli i umiejętności, na czacie będzie wyświetlana Wam ich ilość życia.

Wprowadzę je na próbę a po jakimś czasie zdecydujemy czy zostaną czy je wycofam Smile więcej informacji już wkrótce na filmie, który również tutaj podlinkuje Smile
Zostaw suba parówo. Pro pomysł. Ale jak to z Qiu testowaliśmy, to te bossy były naprawdę silne, i chciałbym się zapytać, czy one będą takie "PRO OP MEGA BARDZO SUPER" silne?
A jak myślisz na pewno nie będzie tak że zabijesz go na 2 ciosy na rogu .
I tak pewnie zajaraja sie tym przez pare dni pozniej bedzie placz jak dawno temu na eventach ze moby za silne gdy jest 3 graczy moim zdaniem fajna akcja ale zeby cos dropalo za sms np miecz czy inne bajery zeby 1 gracz dal sobie z nim rade a nie 50 inaczej to nie wypali. :>

TO TYLKO MOJE ZDANIE *
Dodanie bossów ? Nie jest to wielkim zaskoczeniem.
Widziałem kilkanaście innych serwerów które posiadają anihilacje wraz z bossami ( iron golemami) które pojawiają się w 3 turze ( sa jakby guardianami diamentów).
No ale cóż myśle że pomysł okey, bo w końcu zacznie się coś dziać. Bo tak to to ci z bosskimi latają do kamieni, rozwalają i koniec gry.

Co do samych bossów jak sam mówiłem dobra dla nich nazwą byłby ''Guardian''
bossa zmodyfikowałem, wyrzuciłem mu możliwość teleportacji graczy i go spowolniłem, bo niezbyt dobry efekt to wywoływało.

Wciąż ma masę innych umiejętności od zatruwania, rzucania na siebie prędkości, rzucania na wroga oślepienia, przywoływania pomocników którzy mogą używać broni którą odnajdą, przywoływania błyskawic i paru innych Smile
No głównie właśnie wkurzało (przynajmniej mnie) te teleportowanie, więc super, że to usunąłeś
Już zabiłem 3 boski Heart Nie za aż tak trudne.
Dziś wprowadziłem bossy na wszystkich pozostałych trybach WD.
Pomysł i wykonanie bardzo dobre, w końcu bardziej zaczyna się liczyć współpraca niż podkladanie sobie nóg.
Stron: 1 2
Przekierowanie