MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dyskusja na temat tajemnicy płyty "11"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich bardzo serdecznie Smile
W tym wątku chciałbym poruszyć sprawę pewnego przedmiotu występującego w grze Minecraft.
Jest to płyta o nazwie "11" stworzona przez Daniela Rosenfelda o pseudonimie C418
Zagadka tego przedmiotu i zawartości jaką on skrywa mocno przyciągnęła moją uwagę.
Ale zanim zaczniemy dyskutować koniecznie powtarzam i podkreślam KONIECZNIE obejrzyjcie ten oto materiał
który zawiera sporą część informacji na temat owego przedmiotu. Oto link: https://www.youtube.com/watch?v=ZJMeQPynNrk

Płyta ta istnieje w grze od ponad czterech lat. Lecz nic nie znalazłem w internecie co mogło by być rozwiązaniem tajemnicy płyty "11"

Zapraszam do dyskusji i chciałbym zobaczyć wasze opinie. Ja osobiście zawsze lekceważyłem płyty w minecraft. Lecz przeglądając YouTube
natrafiłem na ten materiał. I od tej pory nie daje mi to spokoju xD A wy zastanawialiście się kiedyś o co chodzi z tą płytą? Smile Podzielcie się wszystkim Smile

Pozdrawiam Smile
Dla mnie jest ona tzw. Ester Egiem.
Gees dali easter egga do gry i teraz ludzie snują teorię. Może jeszcze "Czy oceloty symbolizują martwego kota Notcha"?
Płyta 11
11 = 11 czerwiec
Wtedy jest sobota
Sobota=Pogrzeb kota!
Kot=3 litery
3 kreski= illuminati
Płyta 11= Illuminati confirmed
12418 =C418 (podpis autora płyty)
1+2=3=C
A=1
B=2
C=3
(C4)-(materiał wybuchowy) allach ahbar (18)-nie dziwie się... Płyta dla osób 18+ HEHE
Ja normalnie ja to na początku jak oglądam no normalnie sikam troche dziwne jest ta płyta.
Jak se RoxMb obejrzycie to prawde dostaniecie a nie że kot=3 litery WTF?
Przenoszę do offtopu
Przekierowanie