MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Sprzedawanie itemow ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chciałbym abyście zrobili tak ,aby mogło się sprzedawać itemy na trybie survival
1. mozecie zrobić tak ,ze np. piszesz /sell Diamond_Sword1 i Ci usuwa ten item i dostajesz za niego polowe pieniędzy niż jest wart w sklepie czyli 500 $
2. Ablo zrobcie tak aby u Villagera ,ktory sprzedaje była nadole zielona wełna i tam pisze ,, Sprzedaj Item/Przedmiot " i ten item też jest warty polowe czyli np. koxy 10 sztuk kosztują 10.000 $ to sprzeda się je za 5.000 $

Mysle ,ze sprzedawanie itemow wam się spodoba ponieważ takie koxy z Excaliburami i demonicznymi setami maja pelno itow diamentowych i na co im to ?
a tak jakby się dalo sprzedawac było by dużo lepiej dla tych dobrych graczy Smile
-I ja się pytalem graczom czy chcą to sprzedawanie 21 graczy bylo na tak 5 na nie
Za. W 100%. Możnaby jeszcze dodać opcję skupu minerałów.
Znaczy się 102,99% graczy razem? Tongue
Z samych policzonych setów i mieczy diax na działce mam 1,5kk (1500000) $.
Tymbardziej pełno tam niepotrzebnego drewna, żelaza, złota, redstone itp.
No Wlasnie Minik Smile a ja mam tego ponad 11 skrzynek nawet sklep na dzialce otworzylem bo nie mam co z tym robić
Na op survival zwłaszcza przydał by się to min. skup emeraldow i obsydianu bo raczej nie chce mi się marnować narzędzi na kopanie kamienia który dużej wartości nie ma i jak na razie jest jedynym sposobem zdobycia $ które jest w dodatku trochę nudne Tongue
Kazdy jest na Tak i warto to zrobić bo pelno smieci leży a biedny gracze mogliby na tym zarabiać Smile
Nie jestem na Nie
Na tak.
Sporo osób ma niepotrzebne itemy.
Sprzedaż do skupu różnych takich pierdółek owocowałoby lepszą grą - nowi gracze zdobywają rzeczy bezwartościowe, przyznajmy szczerze. A gdyby mogli sprzedawać 64 sztuki cobblestone'a za 20$ za stack to już by było coś.
No Wlasnie Big Grin Latwiej by się gralo
Też o tym myślałem ale nie chciałem już o tym pisać. Jestem na tak Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie