05-June-2016, 16:07:35
05-June-2016, 16:10:15
Szukanie nie boli. Set boga został osłabiony do ochrony II a vipa ulepszony do IV.
Pewnie zostało zrobiono to celowo, ponieważ jak ktoś miał boga i boskie itemy był praktycznie nie do zabicia.
Co do pierwszego pytania nie znam odpowiedzi.
Pewnie zostało zrobiono to celowo, ponieważ jak ktoś miał boga i boskie itemy był praktycznie nie do zabicia.
Co do pierwszego pytania nie znam odpowiedzi.
05-June-2016, 16:22:50
hah bo tylko na hajs leco
05-June-2016, 16:32:18
Dobry wojownik potrafi sobie poradzić z każdym ekwipunkiem.
05-June-2016, 19:20:42
panie młotem trzeba umieć grać . gdy sie nie umie nim grac jest słabą bronią ale w rękach dobrego wojownika jest lepsza od ostrza zbawienia
05-June-2016, 20:02:26
Zgodzę się z Howsterem. Z Młota trzeba umieć korzystać. Spójrz np. na mnie, kupiłem Młot jak miałem około 95 lvl., a teraz? Proszę, 168 lvl. Do drugiego pytania spieszę z odp. Otóż od jakiegoś czasu Banan osłabił Boga (dziwnie to brzmi) wyposażając go w set z prot. II, zaś VIP'a wzmocnił o set prot. IV.
05-June-2016, 20:34:38
A ja was poinformuje dlaczego set boga który miał kiedyś prot IV został zmieniony na II a vipa na IV
jest to tak że względu że tak naprawde jest już więcej bogów niż vipów a vip jest tylko na 30 d więc aby było opłacalonie zmienili mu prot na IV a boga na II bo jest ich coraz więcej i jest na stałe
jest to tak że względu że tak naprawde jest już więcej bogów niż vipów a vip jest tylko na 30 d więc aby było opłacalonie zmienili mu prot na IV a boga na II bo jest ich coraz więcej i jest na stałe
05-June-2016, 22:40:27
Wszystko pewnie bo mało kto kupuje vipa
06-June-2016, 08:18:46
@ kupno vipa nie ma tu nic do rzeczy bo vip działa na całym serwerze a nie na samym w vs p.
Set został osłabiony z oczywistego powodu - Bogów na serwerze jest przynajmniej 10x więcej niż Vipów, na jednego vipa przypada 10 bogów, więc logiczne jest że walka bardziej uczciwa się nie stawała, o ile na początku nie stanowiło to problemu to z czasem on się pojawił, nerfienie tej klasy było niezbędne aby zachować balans gry i uczciwe wyważenie szans dla obu zespołów.
Set został osłabiony z oczywistego powodu - Bogów na serwerze jest przynajmniej 10x więcej niż Vipów, na jednego vipa przypada 10 bogów, więc logiczne jest że walka bardziej uczciwa się nie stawała, o ile na początku nie stanowiło to problemu to z czasem on się pojawił, nerfienie tej klasy było niezbędne aby zachować balans gry i uczciwe wyważenie szans dla obu zespołów.
06-June-2016, 08:18:50
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!