MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wojownicy vs potwory 1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
czm mlot nie dziala powinien byc szał na 20 kratek czm bog ma prot 2? nie prot 4.. ??
Szukanie nie boli. Set boga został osłabiony do ochrony II a vipa ulepszony do IV.

Pewnie zostało zrobiono to celowo, ponieważ jak ktoś miał boga i boskie itemy był praktycznie nie do zabicia.

Co do pierwszego pytania nie znam odpowiedzi.
hah bo tylko na hajs leco
Dobry wojownik potrafi sobie poradzić z każdym ekwipunkiem.
panie młotem trzeba umieć grać . gdy sie nie umie nim grac jest słabą bronią ale w rękach dobrego wojownika jest lepsza od ostrza zbawienia
Zgodzę się z Howsterem. Z Młota trzeba umieć korzystać. Spójrz np. na mnie, kupiłem Młot jak miałem około 95 lvl., a teraz? Proszę, 168 lvl. Do drugiego pytania spieszę z odp. Otóż od jakiegoś czasu Banan osłabił Boga (dziwnie to brzmi) wyposażając go w set z prot. II, zaś VIP'a wzmocnił o set prot. IV.
A ja was poinformuje dlaczego set boga który miał kiedyś prot IV został zmieniony na II a vipa na IV
jest to tak że względu że tak naprawde jest już więcej bogów niż vipów a vip jest tylko na 30 d więc aby było opłacalonie zmienili mu prot na IV a boga na II bo jest ich coraz więcej i jest na stałe
Wszystko pewnie bo mało kto kupuje vipa
@ kupno vipa nie ma tu nic do rzeczy bo vip działa na całym serwerze a nie na samym w vs p.

Set został osłabiony z oczywistego powodu - Bogów na serwerze jest przynajmniej 10x więcej niż Vipów, na jednego vipa przypada 10 bogów, więc logiczne jest że walka bardziej uczciwa się nie stawała, o ile na początku nie stanowiło to problemu to z czasem on się pojawił, nerfienie tej klasy było niezbędne aby zachować balans gry i uczciwe wyważenie szans dla obu zespołów.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie