MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Chciałbym się zapytać na ile jest ban za obrażanie graczy? Ponieważ w pewnym momencie gry poniosło mnie i zacząłem obrażać graczy na serwerze, za co bardzo przepraszam. Z góry za odpowiedź dziękuje.
Od 1 sekundy do Perma zależy ile obrażałeś i jak (dziwnie to zabrzmiało)
(05-June-2016 15:27:02)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Od 1 sekundy do Perma zależy ile obrażałeś i jak (dziwnie to zabrzmiało)

Obrażałem matki graczy
12.Administracja posiada prawo do nałożenia kary na gracza w postaci upomnienia, kicka, bana tymczasowego, czy też bana permanentnego, w zależności od sposobu złamania regulaminu w ocenie indywidualnej.
Każdy ocenia indywidualnie
(05-June-2016 15:29:19)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]12.Administracja posiada prawo do nałożenia kary na gracza w postaci upomnienia, kicka, bana tymczasowego, czy też bana permanentnego, w zależności od sposobu złamania regulaminu w ocenie indywidualnej.
Każdy ocenia indywidualnie

czyli na ile dostałem bana? Czy może dostałem permanentnego bana?
Spróbuj wejść na serwer/tryb i powinno być tam napisane na ile i za co
(05-June-2016 15:33:28)werkunia napisał(a): [ -> ]Spróbuj wejść na serwer/tryb i powinno być tam napisane na ile i za co

pisze "Ban za: Obraza Regulamin zlamany Odbanuj sie wyslij sms MSBAN.mrkalach na numer 92045" a nie pisze na ile dostałem bana
Z tego co słyszałem, za obrażanie rodziców jest perm. Wiec zapewne go otrzymałeś.
(05-June-2016 15:39:26)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Z tego co słyszałem, za obrażanie rodziców jest perm. Wiec zapewne go otrzymałeś.

Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie