MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ub
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Zawijasek
Jesteś recydywistą?: No jasne, że nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Przyznaje się, że miałem czity, ale nie używałem ich na royalcrafcie tylko na innych serwerach. Teraz właśnie doszło do mnie, że popełniłem błąd. Proszę dajcie mi unbana spodobał mi się ten serwer i chce pograć. Jak ktoś zauważy mnie, że czituję to ban na zawsze nawet na ip jak się da.
Serwer: royalcraft.pl
Ub nie dostaniesz nie jestem z Rc ale jam miałeś cheaty to ban słuszny i nie ma tu co dyskutować. Skoro serwer Ci się spodobał to po co cheatowales? Żeby zepsuć gre innym
Mówię ci, że nie czitowałem na rc czitowałem na innych serwerach.
AE jednak musiałeś być na wersji z cheatami
Masz dowody że nie cheatowałeś na RoyalCraft? Pewnie nie. Po prostu cheatów się nie używa i tyle. Posiadałeś wspomagacze, więc ban słuszny. UB nie dostaniesz.
Czekaj aż wbije ponownie na komputer to poprawie bo mi się pomyliłeś z kimś dam odpowiednie dowody itp. Mimo wszystko i tak mogę odrzucić ub normalnie bo się do cheatów przyznałeś w tym wątku
Już nie będę miał czitów obiecuje
więc zamów unbana i liczymy że dołączysz do grona uczciwych.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie