MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [AntyCheaty] HuzuniDetector
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Na początek link do anty-cheata:

http://bukkit.pl/threads/huzunidetector-...1-1.10563/

Wiemy ze na serwerze grają osoby z cheatami tak?, którzy oprócz tego ze psuja zabawe uczciwym graczom działają na szkodę serwera.

Moim zdaniem jest to jedno z rozwiązań do walki z cheaterami, czekam na opinie administracji serwera.

Pozdrawiam
Zgadzam się na WD mam dość tych cheaterów, jak mnie oni wkurzają :(
Popieram ja ciągle patrzę na w vs p i tam nie raz pare walnięć przypomina cheaty moim zdaniem przydatne i zalecane
Mineserwer nie uzywa skryptow, ale napisanie takiego pluginu to nie problem moze sie zastanowie nad tym i napisze
Huzuni jest fajne ale tylko na singleplayer... chociaż nie, w ogóle nie jest fajne.
Jak można samemu sobie odbierać frajdę z gry jaką jest zdobywanie np. surowców typu diamenty, żelazo, złoto? Najlepsze w tej grze jest przecież łażenie po jaskini i uważanie na różnego rodzaju moby.
Killaura? A nie lepiej uczyć się na błędach i wkrótce samemu stać się mistrzem pvp?
Nie rozumiem ludzi.
Popieram Diabolus bo po co kill aura przez nią zaden mob ci by nic nie zrobil i to by bylo nudne
Moim zdaniem cheaty sa dla ludzi bez skilla.
Ja osobiscie nawet do konca nw na czym polegaja takie cheaty, nie rozrozniam ich, a nawet nie umiem zainstalowac bo po prostu sie nimi nie interesowalem.

Odradzam uzywania cheatow. Bo to jest gowno.
I tyle..
Ja tam uważam że cheaty to niepotrzebny dodatek do tej gry szczególnie na serwy!! po co one skoro gra z nimi to żadna przyjemność no może przyjemność dla niektórych z resztą nwm jak je zainstalować ani jak ich używać po co mi więc one wolę być uczciwy niż się tym interesować

(03-January-2015 19:21:53)KalisPro napisał(a): [ -> ]Mineserwer nie uzywa skryptow, ale napisanie takiego pluginu to nie problem moze sie zastanowie nad tym i napisze

Szkoda że nie macie skryptów bo ja polecam ci na to plugin skript na skrypty gdzie można pisać skrypty innymi słowy coś również do pisania pluginów
Po co mi skript jak moge samemu pisac pluginy ?
Nie no myślałem że skrypt to ułatwia ale widać tobie pisanie w czym innym ułatwia Smile też bym tak chciał umieć bym se stworzył nowy tryb do przetestowania Smile

PS:Wm na takie umiejętności się pracuje a nie prosi się o pomoc
Stron: 1 2
Przekierowanie