MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mam pytanie..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czesc, chcialbym sie zapytac czemu na OP survival nie dziala obsydianiarka i armaty tnt . Co do armat, gdy wystrzele tnt na teren wroga to prostu tnt nie niszczy
terenu( na terenie nie ma obsu ani wody). A gdy zrobie obsydianiarke (to samo co generator cobla tylko pod spod dajesz redstone) to redstone znika a lawa wyplywa i mnie prawie dedla.

PROSZE O POMOC I ODPOWIEDZ CZEMU TE BUDOWLE NIE DZIALAJA ;-)
Ja tez robiłem kiedyś obsydianiarke i jak położyłem redston to mi cobel weszedł na survivalu :/
1:Nie wiadomo dlaczego tak jest. Mi tez nie działa.

2:mi jakoś niszczy Wink
bugi są chyba z serwerem
Zadne bugi.

Co do obsydianiarki: Nie do konca wiem na czym polega ta maszyna ale mozliwe, ze czas na serwerze jest zbugowany. A jezeli czas na serwie jest zbugowany to chyba nie zbudujesz.

Co do TnT. Jest komenda ktora zablokowuje wybuch TnT na terenie gildii. Czyli nie trzeba budowac zadnego zolwia, mozesz sobie z dirta zrobic i nikt Ci nie zniszczy. Komendy nie podam ze wzgledu na wojne z gildia orzeszka, nie chce szkodzic sam sobie.

Pozdro.
Dzieki mlody daje lapke:-). A co do tnt to sobie sprawdze na necie lub zrobie posta.
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.

[Obrazek: logo.gif]
Przekierowanie