Twój nick z gry: Eripee
Nicki osób posądzonych: Gosia
Najdokładniejsza data zdarzenia: 3 czerwca 2016 ok. 14 28
Opis zdarzenia: Chciałbym zgłosić skargę na pomocnika Gosie, iż zostałem zbanowany za spam lekki bez żadnego upomnienia przy czym inny gracz również spamował i był wielokrotnie upomniany lecz nie został zbanowany.
Dowody: Świadek.
Sugerowany wymiar kary: Degradacja.
Serwer: Mineserwer.pl
To prawda, Gosia jest już jak by to ująć "denerwująca" zgadzam się i jak najbardziej powinna dostać degrade, ale to już zależy od właściciela. Każdy ma swoje zdanie.
gracz który został upomniany również dostał bana za spam. Za łamanie regulaminu dostaje się bany więc co chciałbyś z tym wskórać . Bana dostałeś sprawiedliwie ;p bo doskonale wiedziałeś że się nie spami a mimo wszystko spamiłeś a gosia się upominać nie muci nie znajomość regulaminu się nie zwalnia a tym bardziej jak regulamin znasz
Świadek nie jest żadnym dowodem.
Ok, spam był z jego strony, ale powinna go poinformować o tym, iż się nie spami. On nie robił taki wielki spam ale co ja już poradzę :">.
Niestety ta skarga nadaje się jedynie do kosza, pomocnik przestawił mi materiał dowodowy na facebooku i uważam że ban został przyznany poprawnie. Po za tym to ban na 3h więc poczekasz.
"Cierpliwość jest Złotem"
SKARGA ODRZUCONA
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat
Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona