MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na Pomocnika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Eripee
Nicki osób posądzonych: Gosia
Najdokładniejsza data zdarzenia: 3 czerwca 2016 ok. 14 28
Opis zdarzenia: Chciałbym zgłosić skargę na pomocnika Gosie, iż zostałem zbanowany za spam lekki bez żadnego upomnienia przy czym inny gracz również spamował i był wielokrotnie upomniany lecz nie został zbanowany.
Dowody: Świadek.
Sugerowany wymiar kary: Degradacja.
Serwer: Mineserwer.pl
To prawda, Gosia jest już jak by to ująć "denerwująca" zgadzam się i jak najbardziej powinna dostać degrade, ale to już zależy od właściciela. Każdy ma swoje zdanie.
Daj jakiś dowód ;d.
gracz który został upomniany również dostał bana za spam. Za łamanie regulaminu dostaje się bany więc co chciałbyś z tym wskórać . Bana dostałeś sprawiedliwie ;p bo doskonale wiedziałeś że się nie spami a mimo wszystko spamiłeś a gosia się upominać nie muci nie znajomość regulaminu się nie zwalnia a tym bardziej jak regulamin znasz
Świadek nie jest żadnym dowodem.
Ok, spam był z jego strony, ale powinna go poinformować o tym, iż się nie spami. On nie robił taki wielki spam ale co ja już poradzę :">.
Niestety ta skarga nadaje się jedynie do kosza, pomocnik przestawił mi materiał dowodowy na facebooku i uważam że ban został przyznany poprawnie. Po za tym to ban na 3h więc poczekasz.
"Cierpliwość jest Złotem"

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie