MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Minecraft 1.10 Pre-Realase 1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam was w... no jak widać po tytule minecraft 1.10 Pre-Realase 1 Undecided

Właściwie tutaj sie głównie wypowiem na temat tak prędkiego wyjscia wersji Pre-Realse

Jak wiecie pisałem w wątku 16w20a że będę pisać co nowego wychodzi w każdych snapshotach aż do właśnie wyjścia Pre-Realase ale że tak prędko on wyszedł pewnie będę pisać o snapshotach jeszcze wersji 1.11 (czy jaka tam będzie następna)

Osobiście jestem bardzo zawiedziony nad mojang że tak prędko wypuścili Pre-Realase bardzo sie cieszyłem że po wypuszczeniu oficjalnego 1.9 zaczeli zaraz po tym pracować nad 1.10 ale chyba nie miałem się po co cieszyć, ponieważ zrobienie praktycznie jednego snapshota z większymi zmianami a zaraz po tym wypuszczenie wersji Pre-Realase to po prostu ***** LENISTWO! Angry Myślałem że będzie tyle snapshotów jak z 1.9 albo 1.8 ale myliłem się, myśle że będzie to tak jak z 1.7 i 1.8 czyli będą serwery 1.7 (które będzie zalecane na danym serwerze) ale będzie można wejść też z 1.8 lub na odwrót i tak wg mnie będzie z 1.9 i 1.10

Napiszcie co wy o tym sądzicie
wyjscie pre-realase nie oznacza że nie będzie już snapshotów Smile. Ale masz racje.. to lenistwo.
Przekierowanie