Czy mógłby być podwyższony drop kasy z magmy? Ponieważ zabijam 1 magme i dostaje 2 dolary. A na expowisku 50 dostaje się minimum 7 dolców. Przypominam, także iż SzybkiBanan na jednym odcinku mówił, że im wyższy level tym wyższe wynagrodzenie. :/
Im wyższe expowisko masz tym lepsze dropią Ireny niekoniecznie kasa
Ale jak się np Expi na drop to by się kasa przydała
kajm9198 kasa też jest istotna. Wiedz też, że na expowisku 45 dostaje się minimum 5 dolarków. A więc przypomne, iż SzybkiBanan mówił im wyższe expowisko tym większe wynagrodzenie w formie dolarów!
A gdzie on tak powiedział co? może będziesz łaskaw nam filmik wstawić gdzie tak było powiedziane?
Było powiedziane że z każdym nowym expowiskiem za zabicie potwora jest lepszy drop. DROP a nie KASA...
Na dolary też są pewne określone szanse np. to że dostaniesz 5$ z EnderWarlorda nie oznacza że nie dostaniesz 11$ (chyba w tym momencie to najwyższa kasa z mobów na EXPOWISKACH z jaką miałem styczność)
Gdyby było tak jak mówisz że z każdym expowiskiem większa kasa to zobacz sobie jaki balans by było gdyby kasa mało że była zwiększana dajmy na to o 1 to jeszcze byłaby jednolita (tzn. z każdego moba na danym expowisku taka sama)
lvl 15. 1$
lvl 20. 2$
lvl 25. 3$
lvl 30. 4$
lvl 35. 5$
lvl 40. 6$
lvl 45. 7$
lvl 50. 8$
lvl 55. 9$
lvl 60. 10$
I teraz rozważ sobie co tak naprawdę by było przez to. Mało że ludzie nie zarabialiby dużo to jeszcze na największą musieliby się mega pomęczyć bo Magi Wojenne to nie jest pestka do zabicia...
Mało tego w takiej sytuacji to już nawet lepiej chodzić do otchłani gdzie kasa ma jakieś szanse zmian (tj. może być od 1$ do np. 4$) albo wykonywać Questy u Kapitana ale bogdaj to mało pomocne bo nie zwróci ci się zbyt wiele (no może ze smoka blisko tysiaka się zwróci ale z pozostałych to lipnie...)
Tak naprawdę kasa jest wyważona ponieważ na EnderWarordach i tytanach można sobie w każdej chwili dorobić się szybko takiej fortunki jak np. 300$ albo 500$, to już tylko kwestia ekwipunku jak szybko to będzie zdobywane...
Jeśli myślałeś że za jakiegoś moba pozyskasz 50$ to coś nie tak masz z główką. Ekonomia musi tu być o tyle wyważona, że nikt nie będzie w stanie w 1 dzień dorobić się najlepszego miecza, bo wtedy tryb straciłby sens...
@Ironhide błagam pisz krótkie posty bo oczy krwawią
@temat nie wszędzie jest kasa na drop

Dobra rozumiem ironhide ale nie chodzi mi o wielką kase. Lecz mogło by być chociasz te 10 dolarów. Bo zabiłem już tyle tych magm, a najwięcej dropło 6 dolców.
Im trudniejsze expowisko i moby tym wiecej kasy jestem na tak
Hehe odkop (wiem) chyba można zamknąć

Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!