MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Unban] xErvolyrad
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : xErvolyrad
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Wyzywałem gościa w i powiedziałem mu "morda huju jebany" i dostałem bana na minute.Czekam minute i pisze ze mam bana za obraze administracji a to było skierowane do gracza a nie policjanta
Serwer: MineSerwer.pl
Ciesz się ,że niezbanowano cie za kradzieże kont cheaterze
niekradne kont ?
Dodam jeszcze że gościu którego wyzywałem teraz się pewnie cieszy ,że bana za nic dostałem
A kogo wyzywałeś? Może to był jakiś pomocnik/policjant, a ty nie wiedziałeś . Administracja nie daje banów za nic.
Ja Cie zbanowałem bo nie wyglądało to jak pisanie do gracza tylko bardziej jak zwrot w stronę wojtka który sprawdzał gracza dlatego dostałeś bana. Jest on jak najbardziej słuszny
Dam dowody jak to KoxPvPxXx mnie wyzywał i mu odpisywałem bo to cheater i złodziej kont
Ja dałem bana czasowego na minutę, a kto dał ci perma nie wiem.A co do tego kox'a z którym się wyzywałeś tez ukarałem czasowo.
Jak wrócę ze sq to dam Ci ub. Przepraszam za tego bana ale nie widziałem co kox pisze bo pisał to na teamie. Dlatego odebrałem to jako obrazę Wojtka. Jeszcze raz przepraszam.
(02-June-2016 21:54:03)xErvolyrad napisał(a): [ -> ]http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=6M56 macie link do logów

Ja bym chciał zobaczyć jeszcze date modyfikacji tych logów, jeśli łaska
Stron: 1 2
Przekierowanie