MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Apteczka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam propozycje aby zamiast potek leczenia dodać apteczki, aspiryne, morfine i tabletki (pasują do klimatu gta), same potki usunąć i dodać zamiast tego inne itemy (np. apteczka = czerwony barwnik, tabletki = cegła)

@Edit Można dodać napój energetyczny jako potka siły
Nie lepiej zrobić napoje energetyczne?
Nie -,- widziałeś może, że w GTA pili energetyki i mieli regeneracje zdrowia/siłe ?
Nie można zrobić tak, żeby jedna potka miała teksturę morfiny a inna czegoś tam innego. W paczkach tekstur jest plik z teksturą butelki zwyczajnej, butelki rzucanej oraz tekstura samej zawartości butelki, czyli tego kolorowego wnętrza. Można oczywiście zmienić teksturę zwyczajnej butelki na np. apteczkę, jednak efekt byłby taki że wszystkie potki wyglądałyby jak apteczki. Jedynym sposobem na zrobienie tego o czym piszesz byłoby to, aby zamiast potek były różne itemy z pozmienianymi teksturami, dawające te efekty siły leczenia itp. Tak jak działa np. Róg na WD albo lekarstwo na MineZ.
(02-June-2016 15:09:07)kubixgame napisał(a): [ -> ]Nie -,- widziałeś może, że w GTA pili energetyki i mieli regeneracje zdrowia/siłe ?

Ty chyba nawet w gta nie grałeś , polecam ci zagrać w gta a potem gadać Smile najbardziej polecam ci zainstalować GTA San Andreas i poszukaj baru na GS z automatem i zobaczysz o co mi chodzi.
Nie lepiej zmienić w txt np potkę Leczenia zmienić na kształt apteczki Tongue
nie wszyscy mają takie kompy że im textury nie będą lagować
co do pomysłu jestem na neutral bo są te potki i siłka w sklepie itp a to jest też minecraft wieć trochę trzymajmy się tego Wink ale textur można zmienić
w kolejny updacie ogarnę.
Banan oby, bo teraz potki nie pasują do klimatu GTA :/ Do zamknięcia
Przekierowanie