MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba o dodanie kwarcu na SkyBlock+
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam małą prośbę dotyczącą pewnego surowca z netheru.
Mianowicie kwarc... Prosił bym o jego dodanie do sklepu lub minimalny jego drop ze stone.
Chciał bym porobić użyteczne mechanizmy na mojej wyspie a bez kwarcu nie mam możliwości wykonania komparatorów.
Myślę że nie tylko ja mam taki problem.
Z góry dziękuję jeśli przejdzie.

Ps. Przy okazji można by było pomyśleć o szybszym sprzedawaniu surowców (8 pełnych skrzyń cobbla się szybko nie sprzedaje)

The End
1. Na dniach podeślę Adminowi konfig ze sklepem, żeby można było kupić kwarc i łzę ghasta (potrzebna do wyzwania)
Nie miałem po prostu ostatnio na to czasu, a widziałem ze było parę próśb na ten temat.
2. Trochę będzie ciężko. Ustawiałem specjalnie po stacku, aby można było sprzedawać więcej przedmiotów.
A dodać teraz np 5 stacków cobla - to zaraz będą kolejne prośby o kamień, wełnę, drewno itp - wiec należałoby dostawiać kolejnego npc.
Witam. Po miesiącu nieobecności stwierdziłem że warto by było przypomnieć o tym naszej administracji.
To jak będzie z tym sklepem?
Co chwile czekam na kwarc i co chwile patrzę czy jest! Chciałbym zrobic automatyczne farmy itp ale nie moge bo czekam! Szybciej uzupełniajcie
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie