Witam.
Jak można się domyślić mam problem z Creative #3. Buduje tam głównie projekty, które wstawiam na forum. Otóż, gram sobie i spotkałem znajomą osobę, więc się do niej tepnąłem. Po tepnięciu się dostałem takie lagi, że nawet ruszyć się nie mogę i Minecrafta muszę wyłączać przez menedżera zadań. Próbowałem zmienić launcher i nic. Więc proszę o pomoc, buduje tam projekty, jeden prawie skończony i nawet wyjść z czyjejś działki nie mogę.
Pozdrawiam CraftingPolska.
![[Obrazek: 6qk1me.jpg]](http://i66.tinypic.com/6qk1me.jpg)
A do kogo się tepnołeś? Bo z tego co wiem jeden użytkownik tp się kiedyś na działkę której nie ma.
Nie pamiętam nicku, ale działka jest tuż obok spawnu. To taka "działka z działkami". Można sprawdzić właściciela, ale osoba do której się tepnąłem nie była właścicielem.
Mam tam taką "strefę lagów". Jakby był tam ktoś z administracji co może tepać ludzi to tepnął by mnie w bezpieczne miejsce.
Może miałeś na sobie "magiczny przedmiot" np. Wywalacz, heniek, czy buty Flasha?
Tak , tak czasami się dzieje na bardzo zlagowanych działkach gdzie szczególnie są jakieś mechanizmy.
Mój sposób jest standardowy , a dokładnie , gdy naciskam ikonę Wełny (Cretiva) Staram się jednocześnie wchodzą na serwer napisać ./p h. Jeżeli wyjdzie na to , że po wejściu mamy napisane ./p , a nie ./p h
nie rezygnuj i poczekaj. Jeżeli nic z tego nie zrozumiesz napisz mi na Priv , a postaram się wytłumaczyć bardziej szczegółowo. No albo zgłosić to Administracji , żeby Cię Wycofali z tej działki.
Również kiedyś miałem taki problem ;p tylko że mi się udało napisać spawn ale pisało się to jakieś 2 min bo zanim się chat pokazał zanim cokolwiek się zrobiło xd
Hmm druga opcja poproś kolege o skorzystanie z komputera innego może na jego komputerze będziesz w stanie się tp
@mimka, tak właśnie próbowałem zrobić, tylko, że jak wejdę lag jest natychmiastowy i nawet nic napisać nie mg

.
@Howster109, postaram się skożystać z drugiej opcji, którą mi poleciłeś. Wszystkim dziękuje za propozycje

.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!