MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: *Jak to się wszystko zaczęło z ts*
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka Big Grin To znowu ja ;p Dzisiaj piszę o tym jak to się zaczęło z ts Wink Zapraszam do czytania ^,^

Jak to się stało, że znalazłam się właśnie na tym TeamSpeaku?

Wspominałam o tym w moim poprzednim wątku. Ale napiszę jeszcze raz Wink Pewnego dnia grając z Kurełem, zaproponował mi on wejście na ts gdzie będę mogła z nim normalnie rozmawiać, a nie pisać. Weszłam, Snow mnie zarejestrował oraz dodał do strefy vip, która nazywała się Wataha. Nie wiedziałam co, gdzie i po co mi to, ale się cieszyłam, ponieważ nawiązałam nowe znajomości.

Co się działo potem?

Po tych kilku tygodniach spędzonych na ts, dowiedziałam się, że jest tu coś takiego jak "event". Pierwszym moim eventem był quiz, w którym miałam okazję zająć 3 miejsce. Następnego dnia, było moje pierwsze karaoke, gdzie to właśnie wtedy, usłyszałam od wielu ludzi, że NIBY potrafię śpiewać. Do tej pory im nie wierzę. Po karaoke moje "życie" na ts przez kolejny tydzień się odmieniło całkowicie. Nawiązałam kontakt z nowymi osobami, które miały odmienny charakter, każdy nauczył mnie czego innego. Za to im bardzo dziękuje <3

Jak to wygląda teraz?

Teraz, po tych prawie 6 miesiącach na tym ts, mam już odwagę wystąpić na każdym evencie, na każdej okoliczności itd. Po tych kilku miesiącach skorzystałam z okazji i złożyłam podanie na SA (ServerAdmin) na tym właśnie ts. Jak na ten moment dostałam się na rozmowę kwalifikacyjną i mam nadzieję, że pójdzie mi ona dobrze i się dostanę na administratora ^,^

Chciałabym wspomnieć o Marcinie, który kazał, bym o nim wspomniałam :3 Więc dziękuje ci za to, że jesteś i żebyś był dalej taki, jaki jesteś <3

To na tyle w tym wątku.

Jeżeli się spodobało to zostaw plusika +
oraz komentarz ^^
czasami myślę że z ludzim z neta gadaj się lepiej niż z rl
ja dostałem się poprzez rekru na mf na ts ale mniejsza xD
Imponujące Blush Cieszę się , że dostałaś się na Rozmowę i także życzę Powodzenia.
Dzięki za Przegadane z Tobą Dni..! Shy
alex nie tylko tobie się tak wydaje Wink. Plusz
http://scr.hu/471r/bfri9

Nie ma mnie nie polecam tego użytkownika żalosne zachowaniu w dniu dzisiejszym (31.05.2016) Zglaszam to do sądu
Uuuuu Arih z torentów się pobiera i jeszcze cie na fona nie stać że Bluestacks'a używasz xd?
Sama historia dość ciekawa pluseł Big Grin.
ciekawa historia+
Przekierowanie