MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] hasło
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Na serwerach Royalcraft.pl i Mineserwer.pl chciałem się zalogować jak zwykle wpisuję hasło bez pomyłki i pisze że jest niepoprawne hasło. Pytam się jakim cudem? Nie zmieniałem hasła nikomu nie dawałem hasła. Po około roku odpoczynku człowiek wchodzi i widzi taki coś... Proszę o naprawienie tego błędu. A i chyba jest jakiś błąd na stronie minecraftowo.pl bo według statystyk na serwerze Royalcraft.pl nie mam żadnych klas chociaż miałem ich dużo: Smok, mag, Bóg, Plaldyn, blaze, krowa, wither i jeszcze maczugę i różdżkę ( nie pamiętam dokładnie nazw bo od roku nie grałem). Mój Nick to niszczyciel4444
Człowieku, czy ty nie umiesz szukać? :/
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami

Proszę
Dzięki za pomoc tylko że ustawiłem e-maila żeby usuwał po miesiącu całą skrzynkę i ta wiadomość została skasowana.

I poza tym nie wiem który to e-mail bo mam ich chyba z 10.
Napisz jeszcze raz do nich

Ludziu, ale to problem graczy czy twój?
To jest mój proplem. Ale ogółem dzięki za pomoc będę szukać który to z e-maili.
Na lobby z logowaniem wpisz: /email recovery NazwaEmaila
np.: /email recovery OdzyskujeHaslo@wp.pl

Po max. 15 minutach przyjdzie do Ciebie wiadomość z twoim nowym hasłem.
Jeżeli naprawdę masz z 10 tych emaili, to spróbuj wszystkimi, może 1 z nich jest prawidłowy.
Ok dzięki za wytłumaczenie mi. Ile zmian od czasu mojego odejścia. A jeśli mógłbyś mi przypomnieć komendę na zmianę hasła byłbym wdzięczny.

Będę sobie grać z moimi e-mailami w 1 z 10 xD
@up
/changepassword <starehasło> <nowehasło>
Pisze że mój e-mail jest nieważny.

Tak patrzę na te sposoby odzyskania konta i gdybym np. teraz wysłał SMS to by mi się zaliczyło? Bo wszystkie SMS które są u mnie 6 miesięcy to je usuwam a żaden e-mail nie działa więc szukam innego sposoby na dalszą grę na moim nicku i na tych serwerach.
Nie wiem jak ty chcesz wysłać sms, skoro zapomniałeś hasła ?
I wyłącz najlepiej usuwanie e-maili.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie