29-May-2016, 19:29:47
Chciałbym napisać kilka ciekawostek o minecraft Zapraszam!
1.Największy level enchantu to 32767
2.Jeśli chcesz uciec potworom ukryj się w dwu kratkowych na wysokości roślin np:trzcina
3.Kolczuga ma dłuższe rękawy od wszystkich zbroi.
4.Gdy rzucimy w blaze'a snieżką zadaje mu to 1,5 obrażeń.
5.Trzcina cukrowa rośnie szybciej na piasku niż na ziemi.
6.Aby zablokować teleportowanie się endermana należy walić po nogach.
7.Gdybyśmy przeliczyli wagę itemów z minecraft'a i wypełnilibyśmy nasze eq stackami koxów to nasz Steve miałby 355737,6t w inventory.
SPECIAL
Czy wiesz, że istnieje 4 wymiar w Minecraft?
Od wersji 1.6.2. istnieje on pod bedrockiem.
Więdz gdyby jakimś cudem udało się by nam zniszczyć bedrock i lecieć w czarną i bezdenną otchłan jedząc koxy to wtedy uderzymy w pewną strukture ginąc. Ta struktura nazwana jest Salą Tronową ponieważ znajduje się tam 6 tronów i 1 główny. Wszystko jest z niezniszczalnej skały i dostac tam możemy się przez komende. Ale nie tylko przez nią. Zainstalowałem Too Many Items i zenchantowałem swoje diamentowe buty na powolne opadanie 127. Gotowy poleciałem w czarną otchłań wcinając koxy i gdy spadłem przeżylem z 2 serduszkami. Na strukturze nie da sie nic spawnować, niszczyć oraz stawiać ale wymiar wymiarem jest bo jest pod skałą macierzystą.
THE END
Jeśli chcecie kolejne ciekawostki i jeśli pomogłem rzucie mi +
Nara i pozdrawiam.
Maks2015
1.Największy level enchantu to 32767
2.Jeśli chcesz uciec potworom ukryj się w dwu kratkowych na wysokości roślin np:trzcina
3.Kolczuga ma dłuższe rękawy od wszystkich zbroi.
4.Gdy rzucimy w blaze'a snieżką zadaje mu to 1,5 obrażeń.
5.Trzcina cukrowa rośnie szybciej na piasku niż na ziemi.
6.Aby zablokować teleportowanie się endermana należy walić po nogach.
7.Gdybyśmy przeliczyli wagę itemów z minecraft'a i wypełnilibyśmy nasze eq stackami koxów to nasz Steve miałby 355737,6t w inventory.
SPECIAL
Czy wiesz, że istnieje 4 wymiar w Minecraft?
Od wersji 1.6.2. istnieje on pod bedrockiem.
Więdz gdyby jakimś cudem udało się by nam zniszczyć bedrock i lecieć w czarną i bezdenną otchłan jedząc koxy to wtedy uderzymy w pewną strukture ginąc. Ta struktura nazwana jest Salą Tronową ponieważ znajduje się tam 6 tronów i 1 główny. Wszystko jest z niezniszczalnej skały i dostac tam możemy się przez komende. Ale nie tylko przez nią. Zainstalowałem Too Many Items i zenchantowałem swoje diamentowe buty na powolne opadanie 127. Gotowy poleciałem w czarną otchłań wcinając koxy i gdy spadłem przeżylem z 2 serduszkami. Na strukturze nie da sie nic spawnować, niszczyć oraz stawiać ale wymiar wymiarem jest bo jest pod skałą macierzystą.

THE END
Jeśli chcecie kolejne ciekawostki i jeśli pomogłem rzucie mi +

Nara i pozdrawiam.
Maks2015