Witam ostatnio jak zacząłem expić na expowisku level 55 to zauważyłem, że dropią BARDZO rzadko skały z marsa. Tak samo jest na expowisku level 60. Zabiłem chyba z 10 magów wojennych, a dropnęła mi tylko 1 magiczna esencja... Tak trudno je zabić, więc powinien być większy drop. Na EnderWalordach jest według mnie dobry drop i powinien być taki na expowiskach level 55 i 60. Mam nadzieję, że nasz szanowny właściciel - SzybkiBanan rozpatrzy moją prośbę i pomyśli nad zwiększeniem dropu na tych expowiskach.
Pozdrawiam

.
Żadnego zwiększenia dropu nie będzie.
Expowiska 50+ mają być trudne
K.O.S.Z
Na expowsikach 50 level drop jest w sam raz, a na 55 i 60 powinien być większy, ponieważ nie dość, że jest o wieeelee mniejszy od expowiska lvl 50 to jeszcze tam są trudniejsze moby ;/. Nie chodzi mi o klejnoty tylko o skały z marsa i magiczne esencje.
A tak w ogóle to czekam na odpowiedź jakiegoś członka z Administracji, a najlepiej Szybkiegobanana.
Banan nie będzie spełniać twoich zachcianek.
Jeśli przeszkadza ci mały drop to idź na inne expowiska skoro tam jest lepszy.
Na początku też był fatalny drop i z czasem został polepszony po tym jak Bananowi zaczęło słabo dropić
Może teraz też tak będzie ...
(28-May-2016 21:30:45)Loofek napisał(a): [ -> ]Żadnego zwiększenia dropu nie będzie.
Expowiska 50+ mają być trudne
K.O.S.Z
Ech, zadam ci pytanie? Czy to "twój serwer" lub podobne że podejmujesz takie decyzje? ;p