MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tak trochę przypal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

Na naszym kochanym trybie Wojownicy Dusz zostały zresetowane konta wszystkim graczom bez żadnego ostrzeżenia!
Wiele osób miało już prawie swoją wymarzoną klasę. Prosiłbym, aby na przyszłość ostrzegac graczy przed takimi resetami, tak jak to było kiedyś.
Warto pomyśleć Administracjo 10 razy przed zrobieniem czegoś.
Ja już miałem prawie ninje
Ja też miałem 15 k i chyba 6k na wd 2. Chociaż mogliście wspomnieć o resecie $ bo to bardzo wkurzyło graczy ,oraz większość graczy już nawet przezywają Adminów Sad [Mam już to 2 raz ] Angry
Miałem na wd 1 9k i zbierałem na vampira więc troche sie wkurzyłem.Myśle , że następnym razem będą wspominac o resetach kasy albo killi Big Grin
Lekko mi się smutno zrobiło, administracja, z lada na dzień usunęła pieniądze.
Na pewno kilka osób tak jak ja, zbierało pieniądze Około 2 miesięcy na wymarzoną klasę.
Mi brakowało 4 Tysięcy. Przyznam. Wściekłem się.
To raczej nie był celowy reset tylko zwyczajny błąd serwera.
@UP A więc trzeba znaleźć przyczynę tych błędów i zlikwidować!
No właśnie Danio dobrze mówi bo miałem już 7k i zbierałem na skrytubujce no nie powiem 7k to nie tak mało

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
Ciekawy jestem po co to piszecie wypłakać się chcecie? Kasy nie odzyskacie reset był spowodowany najpewniej przez błąd pluginu. Co zapewne zostało już naprawione i zapewne się nie powtórzy. Proszę tu nie pisać kto ile stracił raczej to nikogo nie interesuje dodam tylko że sam straciłem łącznie ponad 20k i jakoś nie płacze.
Stron: 1 2
Przekierowanie