MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problemy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, ze względu nieskończonego TNT griefowanie, literówki, wielu bugów i błędów ta edycja według mnie nie ma sensu.

Myślałem ,że w końcu ta edycja będzie dopracowana i będzie się tam mile spędzało wolne godziny ale się myliłem.

I teraz mam parę pytań.

Co będzie z tej edycji?

Będzie ona taka sama jak jest tylko z poprawami?

Moje zdanie jest takie wolałbym aby zrobić nową, lecz wiem że to nie jest takie łatwe.
Ale nie pospieszać się i robić to powoli.

Jeżeli ktoś zakupił rangi KOX to myślę że wielki problem nie był by przenieść na dopracowaną edycje.

Od razu mówię ja tylko wyraziłem swoją opinię.
Wyraziłeś opinie ale nie powiedziałeś np swoich pomysłów na tak zwana zmianie nie dałeś żadnych propozycji do zmiany a błędy sa w naprawie
Według mnie nie ma potrzeby robić nową edycję, ponieważ niektórzy mają już te diamentowe sety 4/3 (albo podobnym enchantem), miecze 5/2, Koxy, gildie itd. i nagle przez jakąś edycję wszystko stracą :/
Takie sety można łatwo zrobić z takim dropem.
Powiedziałem co jest nie tak. Więc dałem propozycje naprawy.
Zdobycie 4/3 i koxów przy takim dropie to nie problem, ja bym bardziej pomyślał nad cofnięciem mapy do momentu odkrycia, że tnt jest nieskończone oraz naprawieniem błędów które zostały zgłoszone.
@up i jeszcze drop zmniejszyć o połowę, bo to nie jest easyhc, lecz easysv.
głupota, funkcje które nie działają zostały już dziś naprawione, nowa edycja bo powybuchało kilka chunków? dobre żarty.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie