MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Róg.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Naprawdę? Na wd znowu został wprowadzony róg z siłą 2?
Dowody : https://www.youtube.com/watch?v=efubWs2Q-RQ
Ponownie da się zabijać te "fk" na jedno uderzenie mieczem dusz.
Serwer: mineserwer

Ten róg ma taki być? Bo o wiele lepiej gra się na siłce 1.
Sprawdziłem i to prawda. Dowód: http://screenshot.sh/mGx3T4pQyUJZu
Powinno zostać to naprawione (o ile nie zostało zrobione to celowo) ponieważ znów nie można będzie zdobyć itemków, bo będzie się padać na starcie, a diax set za bardzo nie ochroni.
No nie jak to celowo wprowadzono to ja nie gram na wd bo to bez sensu w diax secie na 2-3 hity padać

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

To są takie same efekty jak na starym rogu tzn że to nie jest siła 2 tylko 3 jeśli nie będzie przywrócony róg z siłą 1 to ja nie gram na wd

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
Radek nic ci nie przezkadza na drodze Tongue
Omg teraz nie będziecie padać na 2-3 uderzenia w diax setach bo o ile mi wiadomo dawniej róg miał siłke III tyle że oznaczenie było na II....A ten róg z siłą był jak na moje oko ciut za słaby, ale może to tylko bug, więc poczekajmy na wypowiedź banana/kalisa.
Zauważcie jednak że siłka 2 jest na 2-3 sekundy więc to nie jest aż tak dużo, więc nie pozabijacie zbyt wiele graczy. No chyba że to jakaś pielgrzymka będzie.

No ale cóż widząc Siłkę 2 też się zdziwiłem przydałoby się dowiedzieć o co tu chodzi.
Kurcze to dlatego waliłem na hita . Przydało by się to naprawic. Przyzwyczaiłem się do silki I . Chyba, że zostało to celowo wprowadzone w ramach testow. Bo coś banan wczoraj o tym pisał .
Siłka 2 nie jest taka silna , kiedyś w rogu była 3 :> Kalis kiedyś wspominał.
Jak ja was kurde nie rozumem niedawno był płacz że róg jest teraz zasłabł. Pamiętam że bylem jedną z nie wielu osób którym się to podobało. Też było plakanie typu ,,róg jest za słaby przywrócicie stary bo nie bd grał ''. Proponuję się zdecydować co wolicie i nie płakać na każdą zmianę jaka jest. To nic nie da.

mineserwer.pl/Temat-R%C3%B3g-13828
Silkaa 3 byla zajebista
Stron: 1 2
Przekierowanie