gracz govu ukrad mi muj diamentowy miecz o nazwie magiczne anielskie ostsze (ma samonaprawe) i nie chce mi go odac (na serwerze minefox na rpg)

prosze o danie mu bana i odanie mi miecza (muj nike na serwerze KAY538)
Ukradł ci go w jaki sposób?
bylismy w tej samej wymieniarce ja wyjmuje muj miecz a on zamknol w tym czasie zamknol karte wymiany i wypat muj miecz a on go zabral i niechcial odac (ciogle niechce odac) i wyszed z serwera koniec
Od tego jest komenda /trade i osobne wymieniarki, aby wymiana była bezpieczna.
Robiłes to na własne ryzyko. Masz jakieś nagranie potwierdzające to, co mówisz? Jeżeli nie - nie mamy o czym rozmawiać.
(27-May-2016 15:31:48)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Od tego jest komenda /trade i osobne wymieniarki, aby wymiana była bezpieczna.
Robiłes to na własne ryzyko. Masz jakieś nagranie potwierdzające to, co mówisz? Jeżeli nie - nie mamy o czym rozmawiać.
mialem znim karte komendy /trade nike a on jom zamknol i mi wypad miecz a on go ukrad ni niechce odac ( nie nagrywam karzdej wymiana np tej bo niemam jusz miejsca na kompie ) nie lubie kotow wole psy
W takim razie nie możemy Ci pomóc. Wymiany należy dokonywać w osobnych wymieniarkach - wtedy nie ma takich problemów, jak ktoś zamknie karty z /trade.
Nauczka na przyszłość.
nawet jakby miecz wypadl to nie moglby go podniesc jesli byliscie w osobnych kabinach, jesli byles na tyle glupi by siedziec z nim w kabinie... coz pretensje tylko do siebie=/
ewentualnie gdybys nagral sytuacje to liczybly sie z kara.