Na serwerach jest pełno graczy używających cheatów, np. latanie na ninji (Arecan), bieganie z napiętym łukiem (Mesajah123) i wiele innych. A aktywności policjantów na wd nie będę poruszać

Moją propozycją by zachęcić graczy do filmowania gier i łapania cheaterów jest to że za każdego złapanego oszusta gracz otrzymuję jeden przedmiot boski albo coś innego bo przy takiej nagrodzie występuje również ryzyko że cheaterzy sami będą nagrywać jakieś fejkowe konta by dostać nagrodę.
szkoda że nie ma tutaj działu na najgłupsze wątki ever bo ten jest jednym z głupszych. Człowieku Policjanci nie mogą być tylko na wd ogar pomysł nagrywania za nagrody głupszego pomysłu nie mogłeś wymyślić Plus to i tak by nie rozwiązało problemu
jestem na tak bo to fajny pomysł
Hahahah! Żałosne .. 1 przedmiot sms za skargę? 5 skarg = all boskie, hahah .. Co do aktywności policji, co ty sobie myślisz, że wd to jedyny tryb? Jest o wiele innych, po za tym mają oni życie prywatne szkoła, praca itp.? Zgłaszaj takie osoby to zostana ukarane. Nwm, czy chciałes tym watkiem zdobyc itemy za darmo, czy co? bo chyba logicznie tego nie przemyslales ..
(27-May-2016 13:46:02)amon3200 napisał(a): [ -> ]Hahahah! Żałosne .. 1 przedmiot sms za skargę? 5 skarg = all boskie, hahah .. Co do aktywności policji, co ty sobie myślisz, że wd to jedyny tryb? Jest o wiele innych, po za tym mają oni życie prywatne szkoła, praca itp.? Zgłaszaj takie osoby to zostana ukarane. Nwm, czy chciałes tym watkiem zdobyc itemy za darmo, czy co? bo chyba logicznie tego nie przemyslales ..
Co do zycia prywatnego, to musisz miec je bardzo atrakcyjne.!
Czytaj ze zrozumieniem, kwestia nagrody nie jest 100% pewna dałem tylko przykład. Ja nie chce zdobyć w ten sposób boskich bo stać mnie i kupiłem sobie all boskie, tylko zależy mi żeby było mnie oszustów na serwerze
Moim zdanie takie nagrody zdecydowanie zachęciłyby do wychwytywania oszustów przez zwykłych graczy, ja niestety nie mam programu do nagrywania, a gdybym mial to robilbym to za darmo!
I 500zł na każde dziecko, bez żadnych warunków.
I spłate kredytu dla wybranych
Co do programów do nagrywania - fraps, bandicam.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.