MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ★★☛Konkurs☚★★
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka z okazji 300 repek Robię dla was obiecany Konkurs
W poprzednim Konkursie wbiliście prawie 30 repek dlatego jak pobijecie tą liczbę następny konkurs będzie na 400 ;D więc chyba warto ( przestań żebrać o repki i przejdź do rzeczy Angry )

Dobra Pora Zadać wam Pytania na które będę wymagał odpowiedzi
Pierwsze Pytanie : Co wywołuje u was Radość Opisz to dlaczego
Drugie Pytanie : Co wywołuje u was Smutek Opisz to dlaczego

Pora na Nagrody czyli to co chyba jest najlepsze
1. 2x Usługi wybrane przez ciebie na serwerze do 32 zł max
2. 1x Usługi wybrane przez ciebie na serwerze do 32 zł max
Wiem bardzo kreatywne xd

Konkurs zakończy się 2 czerwca życzę Szczęścia
Konkurs się podoba daj plusa ;D

Hm dobre pytanie, ale spróbuję jakoś trafnie na nie odpowiedzieć.Radość odczuwam nawet z drobnych przyjemności np. z bramki strzelonej na WychowaniuFizycznym czy piłce przebitej za siatkę, jakaś dobra ocena, sukcesy na serwerze czy wreszcie drobne codzienne dobre uczynki dla rodziny czy też serwera Big Grin.

Kolejne pytanie, by odpowiedzieć na które muszę się poważnie zastanowić, ale po raz kolejny spróbuję.Smutek odczuwam dosyć często w szkole,gdy dostane złą ocenę czuje się bardzo smutny i rozbity ( szczególnie gdy wywiadówka nadchodzi xd ), ale też gdy nie uda mi się obronić piłki na WF'ie.Dobra przejdźmy teraz do spraw domowych Big Grin.Smutek czuję szczególnie gdy pada deszcz i nie mogę wyjść na dwór do kolegów.

Ps.Podaj datę ogłoszenia wyników Big Grin.
Radość u mnie wywołują przeceny na steam, uścisk jakiejś ładnej dziewczyny i weekend.
A smutek dni od poniedziałku do piątku, nudy i negatywna krytyka w stosunku do mojej osoby Big Grin
1. Chyba najbardziej radosna rzeczą jak dla mnie to spotkania z kolegami. Można wtedy się odprężyć i
zapomnieć o tych wszystkich " POSPRZĄTAJ POKÓJ! ZAJMIJ SIĘ WRESZCIE NAUKA! " Czasem warto wyjść z kimś gdzieś i pogadać o mniej ważnych sprawach takich jak nauka itd.

2. Najbardziej przykrą rzeczą jest dla mnie to jak ludzie nie potrafią reagować w sytuacjach typu. Ktoś komuś grozi i zamiast to komuś zgłosić to albo nic nie robią albo co gorsza biorą to jako zabawę i się z tego śmieją itd.
Pytanie 1: Co wywołuje u mnie radość?

Czym dla mnie jest radość? Radością dla mnie jest, mile spędzony czas z rodziną, czy to z przyjaciółmi, jakieś miłe słówko, dobre wyniki w sporcie, nauce. Także nie które osoby, za to, że są ze mną, że mnie wpierają. Uśmiech drugiej osoby.

Pytanie 2: Co wywołuje u mnie smutek?

Przede wszystkim fałszywe osoby, które uczestniczą w moim życiu, następnie wystawiają mnie do wiatru.
Oceny w szkole, nie zawsze jest przecież jak w bajce, są także gorsze dni. Przykre wydarzenia z przeszłości, i brak możliwości wyjścia z domu, w wypadku szlabanu, czy kary.
Radość wywołuje u mnie miło spędzony czas z bliskimi osobami, wysokie wyniki w sporcie i nauce. Lecz także radością jest dla mnie to, że są takie fajne serwery: Minefox, Ms, na których mogę pograć z kolegami. Radość wywołuje u mnie również sprawianie radości innej osobie.

Głównie smutno mi gdy wokół mnie jest jakaś fałszywa osoba, lub gdy dostanę słabą ocenę w szkole. Smuci mnie również kłótnia z kimś bliskim, lub najlepszym kolegom. Lub to, że spadłem na niższą dywizję w LoLu :v
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie