Witam w kolejnym poscie do dyskusji na temat Blazing Packa
1. Co to jest Blazing Pack? : Blazing Pack to paczka która działa jak zwykly minecraft na wersje 1.7.2 + bez tej paczki nie wejdziecie na nie które serwery paczka blokuje każde cheaty i multi konta zniwelowało by to problem z cheaterami i mulciakami grało by się przyjemniej.
BLAZING PACK
- Blokujemy wszystkie wspomagacze!
Nasza paczka uniemożliwia korzystanie z wszelkich wspomagaczy takich jak: skrypty, x-ray texturepack, CheatEngine, Huzuni itp.
- Koniec z multikontami
Paczka całkowicie blokuje możliwość tworzenia multikont na serwerze.
- Automatyczne aktualizacje
Paczka automatycznie się aktualizuje! Jeśli ktoś znajdzie jakąś podatność w paczce, po chwili zostanie ona załatana. Koniec z robactwem.
To nie jest żadna reklama po prostu lepiej grać bez cheaterów na serwerze niż z nimi co myślicie na dodanie jej na serwer? Nie było by skarg na cheaterów czy też multi tylko na czystą grę.
Kami pls.
Po 1 paczka jest ciezka do ominięcia zreszta 1 cheater na 1000 graczy zamiast 300 cheaterow na 1000 graczy roznica? Zreszta ta paczka ma 1 dokladny poradnik jak latwo to zainstalowac nie ma z tym problemu ale jeżeli tak uważasz ze wolisz grac z osobami które używaja cheatów to juz nie jest moja wina

No no nie powiem, ciekawe zobaczymy co powie Admin ;p
Zawsze mozna zrobic na 1 serwerze beta testy jak sie przyjmie to zrobic na kazdym.
Blazingpack nie istnieje od dziś. Jeśli banan miałby to wprowadzić, zrobiłby to już dawno temu.
Co do pomysłu to taki neutral, powody u @kami.
To ze istnieje nie od dzis nie znaczy ze musiał o nim słyszeć a to jest temat do dyskusji a nie " jak by już miał wprowadzic to by go wprowadził" nie mowie ze on ma być

czasami koxu czytaj do końca temat.
arih a co z ludźmi którzy mają internet 0,5MB/s(niektórzy naprawdę mają taki słaby) i mają ograniczenia. I plus nie każdemu będzie sie chciało to ściągać
Na 0,5
Mb (Jest różnica między MegaBajt a MegaBit

) nie ma mowy żeby w ogóle grać na serwerze - ciągłe doczytywanie mapy, ściny.
Miałem tak na aero2. Więc takich osób to nie będzie dotyczyło

A jeżeli są takie osoby, to jednorazowe ściągnięcie paczki nie będzie problemem.
Zobaczymy jak to bedzie zawsze mogą byc beta testy nie spodoba sie to nie bedzie
Zreszta Piotrek ma racje jest roznica miedzy MegaBajtem A MegaBitem

Nie zostanie to wprowadzone, pytałem sie o to banana na pw
Ja :Witam, zauwazyłem ze na serwerze panuje ogromna ilość cheaterów.
może byście wgrali paczke, blazing pack, wszystkie lepsze serwery juz taką paczke posiadają.
Link:
http://blazingpack.pl/
Pozdrownienia meczi.
SzybkiBanan:Siemka,
lepsze serwery? nie zartuj, wszystkie gowna z jednego sortu, praktycznie jedna serwerownia i jej mniejsze klony nikt inny z tego nie korzysta, nikt o zdrowych zmyslach tego uzywac nie bedzie. Jest sporo lepszych alternatyw ktorych i tak nie bedziemy uzywac. Nie dziwi Cie ze 98% serwerow z tego nie korzysta? serio nie domyslasz sie dlaczego?;s i te lepsze serwery? dobre sobie... toś mnie rozbawił
więc jak sie nie zgodził na pw to wątpie zeby zmienił zdanie,
pozatym wiele osob mowi ze w blazingu jest keylogger.