Proszę o pomoc.
Nie mogę zalogować się do konta. (wygląda tak jakby ktoś przejął moje konto) - niestety nie mam również dostępu do pierwotnego maila.
Na szczęście korzystałem z usługi Premium.
Proszę o jak najszybszą pomoc w tej sprawie.
Dziękuję.
Jesli nie masz dostepu do emaila lub go nie pamiętasz to nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.
(25-May-2016 15:49:34)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Jesli nie masz dostepu do emaila lub go nie pamiętasz to nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.
A jeśli korzystałem z usług premium i można zweryfikować telefon i pozostałe dane ?
Jeśli korzystałaś z usług premium to wystarczy że stworzysz sobie nowe konto na poczcie np: Poczta o2 i tam otrzymasz nowy email. Wtedy możesz wysłać email do Administratora.
(25-May-2016 15:52:55)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Jeśli korzystałaś z usług premium to wystarczy że stworzysz sobie nowe konto na poczcie np: Poczta o2 i tam otrzymasz nowy email. Wtedy możesz wysłać email do Administratora.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Czy to jest poprawny e-mail: haslominecraft@zarabiam.com ?
Na ten adres wysłać maila ?
Czy wie Pan po jakim czasie jest jakakolwiek odpowiedź ? Wysłałem 24 godziny temu i nie wiem czy ten mail dotarł tam gdzie powinien.
owszem tu masz szczegóły:
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!
Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
Jezeli nie miałeś kupionej usługi lub nie przypisałeś adresu email, to nie jesteśmy w stanie pomóc gdyż nie możemy zweryfikować kto był właścicielem konta.
Dziękujemy za pomoc.
Mail wysłany do administratora - czekamy na odpowiedź.
Wątek można zamknąć.
Pozdrawiamy
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!